علمی فناوری 09:39 - 29 اسفند 1403
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر حفظ تعادل در تغذیه گفت: افراد از انواع کم‌چرب و کم‌قند شیرینی‌ها و شکلات تلخ استفاده کنند.

با احتیاط آجیل و شیرینی مصرف کنید

باشگاه خبرنگاران جوان ـ احمد اسماعیل‌زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت،با اشاره به افزایش مصرف آجیل، شیرینی و شکلات در ایام نوروز، بر اهمیت رعایت تعادل در تغذیه تأکید کرد.

به گفته وی؛ مصرف میوه‌ها در این ایام توصیه می‌شود، اما باید در محدوده کالری مورد نیاز باشد تا از افزایش وزن جلوگیری شود.

اسماعیل زاده افزود: شیرینی و شکلات به دلیل محتوای بالای قند و چربی باید با احتیاط مصرف شوند. در صورت مصرف، بهتر است از انواع کم‌چرب و کم‌قند استفاده شود. شکلات تلخ نیز گزینه سالم‌تری محسوب می‌شود.

وی درباره مصرف آجیل گفت: اگرچه آجیل‌ها سرشار از مواد مغذی مفید هستند، اما به دلیل چربی و کالری بالا باید در مصرف آنها اعتدال رعایت شود. همچنین به دلیل مصرف بالای نمک در کشور، توصیه می‌شود آجیل‌های خام یا بو داده بدون نمک و یا با سرکه جایگزین آجیل‌های شور شوند.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه در پایان خاطرنشان کرد: برای جایگزینی تنقلات پرکالری، از میوه‌های خشک مانند خرما، انجیر و برگه‌ها استفاده شود، زیرا این خوراکی‌ها علاوه بر تأمین مواد مغذی و فیبر، مانع از پرخوری می‌شوند.

منبع: مهر


12168703
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مشکلات گوارشی ریشه در روح و روان انسان دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات پزشکان مشاهده می‌کنند که کلیه‌های یک فرد با یکدیگر به یک اندازه نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جایگزینی زیرلایه مسی جامد با فویل‌های فلزی سوراخ‌دار، طول عمر باتری‌های لیتیوم-یون با ظرفیت بالا با آند‌های سیلیکونی را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روسکاسموس اعلام کرد که آزمایش‌هایی را روی فضاپیمای باری پروگرس MS-۳۳ که به ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال خواهد شد، انجام داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مریخ میلیارد‌ها سال پیش آب و هوای گرم و مرطوبی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه باز کردن روزه در زمان افطار امری مهم است که باید به آن توجه کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان استرالیایی نسبت به یک پارادوکس تکان‌دهنده در مورد دارو‌های محبوب کاهش وزن مانند اوزمپیک و مونگارو هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرفه مزمن می‌تواند نشانه بیماری قلبی و نه بیماری ریوی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلگرام اعلام کرد که بیش از ۲۰۰ هزار گروه و کانال را در پلتفرم خود در یک روز مسدود کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه برگزاری کلاس‌های درسی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است