به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یدالله رحمانی در جمع خبرنگاران به با اشاره به اهمیت مولدسازی اظهار کرد: همه دستگاههای اجرایی که از ظرفیت مولدسازی برخوردار هستند برای پیشبرد امور از جمله طرحها و پروژه های خود در ارائه خدمات بیشتر به مردم استفاده کنند و مولدسازی به عنوان راهبردی برای کمک به بخش اقتصادی و افزایش بهره وری میتواند موثر باشد.
وی با بیان اینکه دارایی ها، اموال و املاک مازاد دستگاه های اجرایی که در این خصوص می توان از آنها بهره گرفت را قانون مشخص کرده است، عنوان کرد: در سالهای اخیر با محدودیت اعتبارات تملک دارایی سرمایهای مواجه هستیم که مولدسازی و فروش املاک مازاد دستگاهها، تدبیر قانونی بوده که باید حداکثر استقاده از آن برده شود.
رحمانی با بیان اینکه 68 پروژه مولدسازی در استان شناسایی شده که بیشترین طرحها مربوط به حوزه جهاد کشاورزی و آموزش و پرورش است، ابراز کرد: در گام نخست این تعداد پروژه با جدیت پیگیری و به نتیجه برسند تا از محل منابع ایجاد شده نارسایی طرحهای تملک سرمایهای و پروژههای نیمه تمام عمرانی را جبران کنیم.
وی خاطرنشان کرد: از ملاکهای ارزیابی مدیران در جشنواره شهید رجایی جذب اعتبارات ملی و معرفی و فروش املاک مازاد در قالب مولدسازی بوده و اگر دستگاهی نسبت به معرفی املاک مازاد اقدام نکند کارگروه مولدسازی نسبت به شناسایی ملک اقدام و در جلسه مطرح کنند ضمن اینکه قانونگذار برای دستگاهی که ملک مازاد خود را معرفی نکند جریمه تعیین کرده است.
رحمانی در خصوص قیمت گذاری املاک مازاد دستگاهها ادامه داد: بررسی قیمتها به موقع انجام و مطابق بند 11 دستورالعمل باشد و بلافاصله بعد از تعیین قیمت کارشناسی مهلت قانونی را از دست ندهیم و انتظار میرود مدیران دستگاههای اجرایی با اطلاعات کامل از وضعیت پروژههای مولدسازی در جلسات حضور داشته باشند و پیشنهادات خود را ارائه دهند.
وی بیان کرد: دستگاههای اجرایی با مطالبات عدیده پیمانکاران مواجه هستند یکی از ساز و کارهای مولدسازی حل مطالبات و تهاتر پیمانکاران است که راه و شهرسازی، آبفا و علوم پزشکی بیشترین مشکل را با پیمانکاران دارند و درگذشته پیمانکاران با مبلغ اندکی مطالبه، پروژه را متوقف میکردند که در قراردادهای جدید جلوی این موارد گرفته میشود تا مشکلات گذشته را نداشته باشیم.
مبارزه با مواد مخدر تشدید شود
رحمانی اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه را به عنوان راهکار برای مبارزه با مواد مخدر مهم دانست و گفت: مبارزه با موادمخدر همه جانبه باشد در مبارزه با تهیه و توزیع باید جدیت به عمل آید و در کنار آن کار فرهنگی و پیشگیرانه همراه با آگاهی بخشی از مضرات مخرب و خانمانسوز آن بیشتر شود.
وی ادامه داد: خانوادهها از فرزندان در برابر مواد مخدر مراقبت کنند و آموزش و پرورش هم در این خصوص خود را موظف بداند و زمینه برای آموزش والدین برای آشنایی با این بلای پدیده شوم فراهم شود و توسعه مشارکتهای مردمی در مبارزه با مواد مخدر ضروری است.
رحمانی اظهار کرد: روند پیشگیرانه در مبارزه با مواد مخدر بیشتر مورد توجه باشد چرا که هر چه دامنه مبارزه بیشتر شود از خسارت جانی و مالی در جامعه جلوگیری میشود و دشمن به دنبال درگیر کردن جوانان و نوجوانان با این پدیده ویران کننده و مواد مخدر خسارتهای زیاد جسمی، روانی و عفونی را به همراه دارد و بخش بهداشت و درمان استان متحمل ضرر و زیان زیادی میشود.
وی به خسارتهای اجتماعی که مواد مخدر به جامعه وارد میکند اشاره و عنوان کرد: طلاق، کودک آزاری و دیگر آسیبهای اجتماعی نتیجه مصرف مواد مخدر بوده و خسارت فرهنگی، دیگر ضرر و زیانی می باشد که مواد مخدر به جامعه وارد میکند که نیازمند اقدامات پیشگیرانه است.
رحمانی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی به مواد مخدر به عنوان مهمترین آسیب اجتماعی اشاره دارند، تاکید کرد: در وزارت کشور سازمانی در خصوص آسیب های اجتماعی فعالیت می کند که در استان کارگروه فرهنگی و اجتماعی و ستاد مبارزه با مواد مخدر در زمینه وظایف خود با این سازمان همکاری داشته باشد.
وی عنوان کرد: برای مبارزه با مواد مخدر و همچنین قاچاق کالا و ارز ایست و بازرسی در منطقه میمند در حال احداث است که تسریع در تکمیل و احداث این پروژه مورد تاکید بوده، ضمن اینکه اقدامات در سایر گلوگاهها توسط نیروی انتظامی با شدت بیشتری انجام شود.
رحمانی خواستار تهیه طرح مقابله با آسیبهای اجتماعی شد و ادامه داد: این طرح در وزارت کشور ارائه و تلاش میکنیم اعتباراتی در راستای آسیبهای اجتماعی دریافت کنیم تا در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی گام اساسی برداریم و ساز و کار طرح جامع استانی در مبارزه با مواد مخدر برای ارائه به مرکز کشور مشخص شود.
انتهای پیام/
12111008