علمی فناوری 11:21 - 19 اردیبهشت 1400

حمله باج افزاری خط لوله سوخت آمریکا را تعطیل کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، شرکت «کلونیال پایپ لاین» (اپراتور خط لوله سوخت آمریکا) پس از یک حمله سایبری به وسیله باج افزار، کل شبکه خود را تعطیل کرده است.

این رویداد یکی از گسترده‌ترین عملیات‌های باج افزاری دیجیتال گزارش شده است و ضعف زیربنای انرژی آمریکا را در مقابل هکرها نشان می‌دهد.

طبق بیانیه شرکت، پس از مشخص شدن حمله سایبری، کلیه عملیات‌های آن متوقف شده است. همچنین در بخشی از آن آمده است: کلونیال پایپ لاین مشغول اتخاذ گام‌هایی برای درک و برطرف کردن این مشکل است. در حال حاضر تمرکز اصلی ما احیای ایمن و کارآمد سرویس‌ها است. تمام تلاشمان را می‌کنیم تا عملیات‌ها به حالت عادی بازگردد.

تحقیقات دولتی در این زمینه در مراحل اولیه است و به گفته دو منبع صنعتی هکرها احتمالاً یک گروه از مجرمان سایبری حرفه‌ای هستند.

تعطیلی طولانی مدت شبکه خط لوله به افزایش قیمت بنزین منجر می شود و به مصرف کننده و اقتصاد آمریکا خسارت می‌زند.

این اپراتور روزانه ۲.۵ میلیون بشکه بنزین و سوخت‌های دیگر را در ۸۸۵۰ کیلومتر خط لوله بین پالایشگاه‌ها در خلیج مکزیک و جنوب آمریکا جابه جا می‌کند. همچنین شرکت کلونیال برای برخی از بزرگترین فرودگاه‌های این کشور سرویس رسانی می‌کند.


11058351
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های آرایشی چشم و ابرو را که فاقد مجوز و ایمنی لازم هستند، اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت:۳۰۰ تا ۴۰۰ مدرسه سنگی با همکاری سپاه ساماندهی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: از ابتدای هفته آینده ثبت‌نام وام‌های دانشجویی در سه بخش تحصیلی، ودیعه مسکن و ضروری آغاز خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان کشورمان برای نخستین بار در ایران و دومین بار در جهان، موفق به ساخت داروی دانش‌بنیان اورلیژن، برای درمان بیماری آتروفی نخاعی عضلانی (SMA) شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیوه نامه اجرایی بسته تربیت و یادگیری «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» به عنوان بسته مکمل فعالیت‌های کلاسی برای دانش آموزان دوره‌های دوم ابتدایی و متوسطه اول و دوم و بسته محصولات و راهنمای فعالیت مدرسه‌ای «ایرانمون» با امضای وزیر آموزش و پرورش اب...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فردا، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری تخصص نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: توسعه اقتصاد دیجیتال بدون بازنگری در رویکرد‌های سنتی و تصمیم‌سازی‌های دولتی ممکن نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: در حالی که توزیع شیر را طبق توافق‌نامه در سه استان شروع کردیم، اما افزایش قیمت نهاده‌ها برایمان چالش به وجود آورد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واتس آپ پس از مدت‌ها برنامه خود برای اپل واچ را عرضه کرد و اکنون بدون نیاز به گوشی می‌توان از این برنامه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان در مورد یک فاجعه اقلیمی بر اثر فروپاشی قطب جنوب در آینده هشدار داده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است