علمی فناوری 09:25 - 11 بهمن 1401
در آستانه ایام‌الله دهه‌فجر و سالروز پیروزی انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در نخستین ساعات صبح امروز در حرم مطهر بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران حاضر شدند.

رهبر انقلاب در مرقد امام خمینی(ره) و گلزار شهدا حضور یافتند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، در آستانه ایام‌الله دهه‌فجر و چهل‌وچهارمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در نخستین ساعات صبح امروز در حرم مطهر بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران حاضر شدند و با قرائت نماز و قرآن، یاد و خاطره امام عظیم‌الشأن ملت ایران را گرامی داشتند.



رهبر معظم انقلاب همچنین با حضور بر مزار شهیدان عالی‌مقام بهشتی، رجایی، باهنر و شهدای حادثه هفتم تیر ۱۳۶۰، علوّدرجات آنان را از خداوند متعال مسألت کردند.



حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سپس در گلزار شهیدان سرافراز حضور یافت و به ارواح مطهر مدافعان اسلام و ایران ادای احترام کردند.



پایان پیام/


11800564
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان با موفقیت اولین مرز‌های دقیق جو بیرونی خورشید را نقشه‌برداری کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علائم خاص افسردگی ممکن است دهه‌ها قبل از بروز از دست دادن حافظه، از شاخص‌های اولیه زوال عقل باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش درخصوص اجرای طرح توزیع شیر در مدارس کشور، گفت: توزیع شیر در سطح مدارس یکی از برنامه‌های محوری و مهم این وزارتخانه است که به صورت کامل و ۱۰۰درصد در حال اجراست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامانه دانش آموزی نورینو به منظور پاسخگویی به سوالات دینی و مذهبی دانش آموزان آغاز به کار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش از تدوین بسته‌های توانمندسازی معلمان خبر داد و گفت: معلمان با تأیید صلاحیت عمومی و آموزش‌های حرفه‌ای اجازه ورود به کلاس درس در مدارس غیردولتی را خواهند داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت آمریکایی K۲ Space در حال کار بر روی پروژه‌ای برای توسعه نسل جدیدی از ماهواره‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که سیارات سنگی و شبیه زمین، رایج‌تر از آن چیزی هستند که قبلاً تصور می‌شد، و دانشمندان فرضیه جدیدی در مورد نقش ابرنواختر‌ها در تشکیل سیارات در کیهان ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روشی را کشف کرده‌اند که موثرترین روش برای درمان فشار خون بالا محسوب می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی یک درمان خانگی را برای سرفه معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از دستور رئیس جمهور برای تأمین ۲ هزار سرور اضطراری برای ایجاد شبکه آموزشی مستقل در فضای مجازی خبر داد و گفت که براین اساس زیرساخت شبکه شاد تقویت شده و مشکلی نخواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است