علمی فناوری 21:35 - 22 اسفند 1403
وزیر آموزش و پرورش در پیامی درگذشت محمود فرشیدی، وزیر اسبق این وزارتخانه را تسلیت گفت.

پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش به مناسبت درگذشت محمود فرشیدی

باشگاه خبرنگاران جوان - محمود فرشیدی وزیر پیشین آموزش و پرورش و از بنیانگذاران مدارس معلم درگذشت.

وزیر آموزش و پرورش به مناسبت درگذشت محمود فرشیدی، وزیر اسبق و خدوم آموزش‌و پرورش پیامی صادر کرد.

متن پیام علیرضا کاظمی به شرح زیر است:

وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ 

دریافت خبر ارتحال وزیر اسبق و خدوم آموزش‌و پرورش، مهندس محمود فرشیدی، پیشکسوت مؤمن و متعهد عرصه تعلیم و تربیت، موجب تأثر و تألم فراوان شد. 

زنده یاد فرشیدی، شخصیتی وارسته، صادق، اندیشه ورز، انقلابی و ولایی بود که سال‌ها عمر گران‌بهای خود را در راه اعتلای نظام تعلیم و تربیت کشور، تربیت نسل‌های آینده‌ساز ایران اسلامی و خدمت به فرهنگ این مرزوبوم صرف کرد.

بی‌شک، آثار و برکات خدمات ارزشمند آن فقید سعید در نظام تعلیم و تربیت کشور ماندگار خواهد ماند و نام و یاد ایشان در دل فرهنگیان و دانش‌آموزان به عنوان خادمی صدیق، مدیری دلسوز و معلمی عاشق که تا آخرین لحظات زندگی دغدغه تعلیم و تربیت داشت، حک خواهد شد.

 این جانب ضایعه بزرگ فقدان این مدیر وارسته را به خانواده محترم ایشان، جامعه فرهنگیان و دانش‌آموزان ایران اسلامی «تسلیت و تعزیت» می‌گویم و از پیشگاه خداوند رحمان برای آن عزیز سفرکرده، رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌نمایم.

منبع: وزارت آموزش و پرورش


12166156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام ششمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۲۰ دی ماه تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محمودزاده گفت: در حال برنامه‌ریزی چهار نوع دوره آموزشی برای همکاران مدارس غیردولتی هستیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف یا مصرف بسیار کم شیر، ماست و دوغ از رژیم غذایی به بهانه طبع سرد، پشتوانه علمی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان بارداری که واکسن کووید۱۹ دریافت می‌کنند، کمتر در معرض زایمان زودرس قرار دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می‌توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که بین دارو‌های کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که نوید می‌دهد جزء بهترین دستگاه‌های موبایل اندرویدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزانس فضایی آمریکا مدعی است که «محل ایده‌آل» برای فرود انسان در مریخ را شناسایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک برنامه ورزشی ساده روزانه ۱۰ دقیقه‌ای می‌تواند روند سرطان روده را کند کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است