وبگردی 08:06 - 22 اسفند 1403
روحانیون آبادان و خرمشهر به مدت ۳ روز دست به اعتصاب زدند و از رفتن به مساجد و کلاس‌های دینی خودداری کردند.

ترس رژیم شاه از غیبت روحانیون!

باشگاه خبرنگاران جوان - سایت کافه تاریخ در گزارشی به حرکت تاریخی روحانیون در تعطیلی کلاس‌های درس دوران مبارزات قبل از انقلاب و ترس رژیم شاهنشاهی از این موضوع پرداخت و نوشت:

حضور نیافتن روحانیون در مساجد و جلسات دینی از جمله متداول‌ترین شیوه‌های مخالفت آن‌ها با سیاست‌های ضد دینی رژیم در جریان نهضت امام(ره) بود. این روش علاوه بر بازتاب سیاسی آن در میان مردم، باعث می‌شد تا مردم تمرکز خود را بر ماهیت ضد دینی رژیم قرار دهند. به همین دلیل عموماً این عدم شرکت در مساجد از سوی روحانیون با واکنش‌ مثبت مردم مواجه می‌شد و رژیم را به وحشت می‌انداخت. سند زیر شرکت نکردن روحانیون شهرستان‌های خرمشهر و آبادان در نماز جماعت مساجد در اعتراض به کشتار و فجایع قم و مشهد را در سال 1356 نشان می‌دهد. در بخشی از سند آمده است: «روحانیون شهرستان‌های آبادان و خرمشهر به مدت 3 روز دست به اعتصاب زده‌اند و از رفتن به مساجد و کلاس‌های دینی خودداری نموده‌اند.»

ترس رژیم شاه از غیبت روحانیون در مساجد و کلاس های درس


12165689
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پرومتئوس قدیمی‌ترین درخت شناخته‌شده جهان بود که هزاران سال در سکوت کوه‌های نوادا دوام آورده بود تا اینکه سرنوشتی شوم به زندگی‌اش پایان داد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در تاریخ اندیشه دینیِ ایران، روایت‌هایی هست که نه برای قضاوت شتاب‌زده، بلکه برای فهم «اخلاق اختلاف» اهمیت دارند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک مدرس دانشگاه و روان‌درمانگر گفت: بسیاری از مادران به‌دلیل فشارهای زندگی دچار احساس ناکافی‌بودن می‌شوند؛ در حالی‌که مادر بودن معیار ثابت و ایده‌آل ندارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تفاوت فلفل دلمه‌ای نر و ماده، از طعم و میزان تخم گرفته تا کاربرد در آشپزی و سالاد، نکته‌ای مهم برای خرید هوشمندانه است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» عقب‌نشینی تدریجی انسان از روابط واقعی در مسیر مشورت و رشد فردی عواقب جبران ناپذیری دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات جدید نشان می‌دهد گروه خونی افراد می‌تواند ریسک سکته مغزی زودرس را تغییر دهد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشی تازه نشان می‌دهد انتشار اطلاعات نادرست فقط یک ایراد انسانی نیست بلکه یک واقعیت بنیادی در سیستم‌های زیستی است که از باکتری‌ها تا انسان‌ها را در بر می‌گیرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» هرچند میزان تماشای مجموعه‌های پلتفرمی آنچنان نیست که بتوان آن را مؤید گرته‌برداری و نمونه‌خوانی اجتماع دانست؛ ولی به‌اندازه‌ای هست که برای گروه‌هایی قابل سنجش و قرینه‌سازی باشد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» لباس‌هایمان نمادی از سبک و سلیقه و محافظی در برابر سرما، گرما و آلودگی برای ما میباشند، اما کیفیت و دوام این لباس‌ها به رفتارهای ما در زمان شستشو بستگی دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پژوهش‌های جدید در حوزه روان‌شناسی محیطی و علوم طراحی نشان می‌دهد خانه می‌تواند یا منبعی از استرس باشد یا به «پناهگاه روانی» تبدیل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است