علمی فناوری 19:58 - 20 شهریور 1403
سازمان سنجش کشور در اطلاعیه‌ای از تمدید مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ خبر داد.

مهلت انتخاب رشته کنکور تمدید شد

متن اطلاعیه سازمان سنجش کشور به شرح زیر است: 

براساس مصوبات جلسه روز سه شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی، نکات ذیل را به اطلاع داوطلبان گرامی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ می‌رساند:

الف- در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، پذیرش همه پذیرفته‌شدگان تمامی دوره‌های رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی یا داروسازی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ و همچنین تمامی پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ که در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی یا علوم انسانی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، رتبه کشوری کمتر از ۱۰ هزار کسب کرده‌اند و در سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته می‌کنند، به صورت افزایش ظرفیتی ویژه و اضافه بر ظرفیت اعلامی در دفترچه آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ انجام می‌شود.

ب- داوطلبانی که در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ پذیرفته شده و در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ نیز پذیرفته می‌شوند، قبولی سال ۱۴۰۲ آنان لغو شده و تحت هیچ شرایطی اجازه ادامه تحصیل در کدرشته‌محل قبولی سال قبل را ندارند. 

ج- پذیرفته‌شدگان تمام دوره‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی، اعم از رایگان و غیررایگان و همچنین پذیرفته‌شدگان تمام دوره‌های آموزش رایگان (شامل دوره‌های روزانه، محروم، فرهنگیان/تربیت معلم، بورسیه) رشته‌محل‌های پذیرش با آزمون سال ۱۴۰۳، چه در دانشگاه یا موسسه قبولی ثبت‌نام کرده و چه ثبت‌نام نکرده باشند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را ندارند. این داوطلبان در صورت تمایل به شرکت مجدد در آزمون سنوات بعد، باید قبل از شروع زمان ثبت‌نام نوبت اول آزمون سراسری، از دانشگاه یا موسسه قبولی انصراف قطعی دهند؛ لذا به منظور مساعدت با داوطلبان گرامی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، آخرین مهلت انتخاب رشته تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۱ تمدید شد.


12091460
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: فناوری‌های نوین می‌توانند فرصت‌های برابر یادگیری را برای دانش‌آموزان دارای معلولیت فراهم کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آئین بزرگداشت هفته پژوهش با اشاره به ماهیت فرابخشی پژوهش، پیوند مؤثر میان علم و صنعت را ضرورتی راهبردی توصیف و بر لزوم بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت‌های پژوهشی برای پاسخ به نیاز‌های واقعی کشور تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاروان والیبال دانش‌آموزی ایران با استقبال معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش به میهن اسلامی بازگشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» امروزه بسیاری از مردم به جای تکیه بر تزریق‌های گران‌قیمت، به دنبال افزایش سطح هورمون GLP-۱ طبیعی بدن خود از طریق تغذیه مناسب و عادات سالم هستند تا از نقش آن در ایجاد سیری بهره‌مند شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمایشگاه نجوم خورشیدی آکادمی علوم روسیه هشدار‌هایی را درباره طوفان‌های ژئومغناطیسی که می‌توانند در اواسط دسامبر به زمین برخورد کنند را صادر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسخه فضایی نرم‌افزار خود را برای ارائه حفاظت سایبری برای یک ماهواره توسعه خواهد داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان کالج امپریال لندن کشف کرده‌اند که کاهش سطح قند خون در افراد پیش‌دیابتی، خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی را ۵۸ درصد کاهش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره نظارت و ارزیابی غذا‌های ویژه سازمان غذا و دارو گفت: نان‌های کامل و تخمیرشده به دلیل دارا بودن فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی، نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بروز رماتیسم ارتباط زیادی به عملکرد سیستم ایمنی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: کنکورزدگی نظام آموزش و پرورش، در سطح کشور ما را با چالش مواجه کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است