علمی فناوری 09:58 - 24 اردیبهشت 1401

پیش بینی بزرگترین تراشه ساز چین از آینده تاریک تقاضای موبایل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، البته SMIC قبلا به دلیل تقاضای بالا و کمبود جهانی تراشه برای تامین سفارش هایش با چالش روبرو شده بود. اما به گفته ژائو های جون مدیر ارشد ارشد اجرایی شرکت، اکنون مشتریان در بخش های تولید موبایل، رایانه های شخصی و دستگاه های برقی خانگی به دلیل ۲ رویداد گفته شده سفارش های خود را لغو می کنند.

او در این باره گفت: تقاضا مانند یک صخره سقوط کرده زیرا فروش محصولات در روسیه و اوکراین به شدت کاهش یافته و از سوی دیگر قرنطینه چین به دلیل شیوع کووید۱۹ بدان معنا است که شرکت های مختلف برای تحویل محصول با چالش روبرو شده اند یا فروشگاه های خود را تعطیل کرده اند.

وی در ادامه افزود: پیش بینی می کنیم تقاضای موبایل در سال جاری حداقل حدود ۲۰۰ میلیون دستگاه کاهش یابد و بخش اعظم این میزان کاهش مربوط به تولیدکنندگان چینی موبایل است. بنابراین سفارش های بسیاری لغو خواهد شد.

این بدان معنا است که ظرفیت تولید SMIC که به بخش موبایل و محصولات مشابه اختصاص یافته از ۵۰ درصد به ۲۹ درصد کاهش یافته است.

اظهار نظرهای مدیر ارشد اجرایی بزرگترین تولید کننده تراشه چین، نیم نگاهی به تاثیر حمله روسیه به اوکراین و همچنین تلاش های چین برای مقابله با کووید۱۹ بر زنجیره ذخایر جهانی و همچنین تقاضای مشتریان است.


11560163
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت ارتقاء همکاری‌های علمی و بین‌المللی تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران را برای تصویب در قانون بودجه سال ۱۴۰۵ به دولت فرستاده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه اخیر هیئت وزیران، دولت صریحاً و قویاً با ایجاد مجوز‌های جدید در حوزه سکو‌های اینترنتی حمل‌ونقل بار و مسافر مخالفت کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین روبات وکیل ایران با عنوان «روبولگال» با حضور جمعی از مسئولان قضایی و وکلا رونمایی شد؛ فناوری که به گفته طراحان آن در گام نخست می‌توان از آن به منظور ارائه مشاوره حقوقی به مردم بهره‌گیری کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم گفت: مقابله سیاره زحل با حلقه‌های مشهورش، فرصت خوبی را برای رصد این سیاره با تلسکوپ می‌دهد و مهم‌ترین پدیده نجومی هفته پیش رو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شاخص‌های سلامت مردان در طول دهه‌های گذشته تغییرات نگران‌کننده‌ای را نشان داده‌اند. در اواسط قرن گذشته، تعداد طبیعی اسپرم ۴ میلیون در هر میلی‌لیتر مایع منی بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار ۳I/ATLAS که در منظومه شمسی در حال حرکت است، دچار تغییر رنگ غیرمعمولی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان یک نقطه ضعف جدید در سلول‌های سرطانی کشف کرده‌اند که گزینه‌های درمانی جدیدی را برای سرطان خون ایجاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آژانس فضایی آمریکا به شدت هشدار داد که فناوری دفاع از زمین می‌تواند عواقب «مرگباری» داشته باشد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت روسی SberDevices از یک بلندگوی هوشمند کوچک با قابلیت‌های بزرگ رونمایی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است