علمی فناوری 09:58 - 24 اردیبهشت 1401

پیش بینی بزرگترین تراشه ساز چین از آینده تاریک تقاضای موبایل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، البته SMIC قبلا به دلیل تقاضای بالا و کمبود جهانی تراشه برای تامین سفارش هایش با چالش روبرو شده بود. اما به گفته ژائو های جون مدیر ارشد ارشد اجرایی شرکت، اکنون مشتریان در بخش های تولید موبایل، رایانه های شخصی و دستگاه های برقی خانگی به دلیل ۲ رویداد گفته شده سفارش های خود را لغو می کنند.

او در این باره گفت: تقاضا مانند یک صخره سقوط کرده زیرا فروش محصولات در روسیه و اوکراین به شدت کاهش یافته و از سوی دیگر قرنطینه چین به دلیل شیوع کووید۱۹ بدان معنا است که شرکت های مختلف برای تحویل محصول با چالش روبرو شده اند یا فروشگاه های خود را تعطیل کرده اند.

وی در ادامه افزود: پیش بینی می کنیم تقاضای موبایل در سال جاری حداقل حدود ۲۰۰ میلیون دستگاه کاهش یابد و بخش اعظم این میزان کاهش مربوط به تولیدکنندگان چینی موبایل است. بنابراین سفارش های بسیاری لغو خواهد شد.

این بدان معنا است که ظرفیت تولید SMIC که به بخش موبایل و محصولات مشابه اختصاص یافته از ۵۰ درصد به ۲۹ درصد کاهش یافته است.

اظهار نظرهای مدیر ارشد اجرایی بزرگترین تولید کننده تراشه چین، نیم نگاهی به تاثیر حمله روسیه به اوکراین و همچنین تلاش های چین برای مقابله با کووید۱۹ بر زنجیره ذخایر جهانی و همچنین تقاضای مشتریان است.


11560163
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قطره‌های بینی که رگ‌های خونی را منقبض می‌کنند، می‌توانند عملکرد طبیعی آنها را مختل کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل انجمن دیابت ایران گفت: پوسیدگی دندان، شایع‌ترین بیماری غیر واگیر است و سالانه ۴۱ میلیون نفر بر اثر بیماری‌های غیر واگیر در دنیا فوت می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: امروز آلودگی هوا دیگر فقط یک مسئله زیست‌محیطی یا درمانی نیست، بلکه با مفاهیمی مانند عدالت اجتماعی، نابرابری و فقر گره خورده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: تاکنون هفت هزار میلیارد تومان کمک مردمی به پویش مدرسه‌سازی جمع‌آوری شده که علاوه بر آن نیز ۵ همت توسط بنگاه‌های اقتصادی تعهد شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: بیش از ۷۰ عنوان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای با توجه به نیاز کار کتاب بازنگری یا بازنویسی شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش در نشست گام دوم توسعه عدالت و کیفیت آموزشی، از عبور نهضت عدالت آموزشی از مرحله توسعه فضا‌های آموزشی و ورود به گام دوم با محوریت کیفیت‌بخشی، خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان بیست‌ودومین دوره جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، در مراحل نهایی صدور مجوز قرار دارد و انتظار می‌رود در ماه جاری اعلام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر ترویج اتحادیه بین‌المللی نجوم (IAU Office for Astronomy Outreach) اعلام کرد ایران با ثبت بیش از ۳۰ رویداد نجومی، پس از کشور رومانی، در جایگاه دوم برگزارکنندگان پرتعداد جشن جهانی «۱۰۰ ساعت نجوم ۲۰۲۵» قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت مدیریت علمی و نظام‌مند آلودگی هوا، گفت: این بحران که طی چند دهه شکل گرفته، سلامت مردم به‌ویژه اقشار آسیب‌پذیر را تهدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به شیوع حساسیت‌های پوستی ناشی از مصرف ناآگاهانه محصولات آرایشی، بر ضرورت توجه دقیق مصرف‌کنندگان به فهرست ترکیبات، انجام تست حساسیت پیش از مصرف رنگ‌مو و پرهیز از محص...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است