علمی فناوری 10:40 - 10 مهر 1401

«نانو نماد» به زودی به بهره برداری می‌رسد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد امروز در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه ایران نانو در جمع خبرنگاران گفت: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی سال‌های اخیر اقدامات بسیار مهمی را انجام داده اند.

اسلام پناه با بیان اینکه وقتی محصولات نانویی را از نزدیک می‌بینیم به آینده کشور امید پیدا می‌کنیم، گفت: در سازمان تلاش ما بر این است که با برقراری ارتباط نزدیک با صاحبان خرد و دانش و نخبگان برتر حوزه فناوری نانو و علوم نوظهور دیگر مرکز تحولی جدیدی را برای گشایش اقتصادی شکل بدهیم.

وی با تاکید بر اینکه بهره برداری از نانو نماد یکی از اقدامات تحولی در این حوزه به شمار می‌رود، افزود: این نماد که به زودی و شاید کمتر از یک ماه دیگر به بهره برداری می‌رسد می‌تواند به عنوان تاییدیه محصولات نانویی باشد.

وی با اشاره به اینکه این نماد به فروش و توسعه بازار محصولات نانو کمک می‌کند، بیان کرد: معاونت ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد اقدامات ویژه ای را برای محصولات‌های_تک و دانش بنیان در حوزه‌های نوظهور علم استارت زده که امیدواریم با کمک بخش خصوص روند آن سرعت بگیرد.

اسلام پناه افزود: این نماد تاییدیه استاندارد کالای نانو است. کالایی که در حوزه فناوری نانو تجاری سازی شده و به فروش می‌رسد.

به گفته وی نانو نماد مزیت‌های بسیاری برای فروش داخل و صادرات محصولات به ارمغان می‌آورد. همچنین این نماد به معنای ثبت پتنت در داخل کشور است و قابلیت پتنت شدن در سطح بین الملل را نیز دارد.

وی ادامه داد: امیدواریم با حمایت‌های سازمان ملی استاندارد و تلاش زیست بوم دانش بنیان و های تک، حرکت رو به جلوی حوزه نانو با سرعت بیشتری انجام گیرد.


11700531
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: «مقاومت میکروبی» در گستره‌ای جهانی به یکی از ۱۰ تهدید اصلی در حوزه سلامت تبدیل شده‌است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تولید یک میلیون کیلووات مبدل برق نیروگاه‌های خورشیدی در ایران آغاز شد؛ این پروژه توسط ۵ شرکت دانش‌بنیان ایرانی اجرا می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعاتکنفرانس جهانی توسعه ارتباطات راه دور را فرصتی برای گفت‌و‌گو‌های راهبردی و هماهنگی‌های بین‌المللی در حوزه زیرساخت‌های دیجیتال دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکام جداگانه‌ای، «سیدظفراله کلانتری» و «سیدحیدر میرفخرالدینی» را به عنوان سرپرستان دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و یزد منصوب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب اعضای هیأت­‌های نظارت بر ضوابط نشر کتاب» که در جلسه ۹۲۳ مورخ ۱۳ آبان ۱۴۰۴ این به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلسکوپ فضایی جیمز وب موفق شد تا اولین نسل از ستارگان کیهان را رصد کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هکر‌ها از طرق مختلف سعی می‌کنند تا به تلفن شما نفوذ کنند که دانستن راه‌های مقابله با آن ضروری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک سیاره جدید نزدیک به زمین، اسرار سیاراتی را که میزبان حیات بوده‌اند، آشکار کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان فناوری ساخت زیستی برای اندام‌ها و رگ‌های خونی مصنوعی را توسعه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمند روسی هرگونه شواهدی مبنی بر منشأ مصنوعی دنباله‌دار 3I/ATLAS را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است