علمی فناوری 15:48 - 21 اسفند 1403
متخصصان بنابر یک مطالعه جدید مدعی شدند مصرف روزانه ۱۰۰ کالری انبه می‌تواند میزان حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و به تنظیم قند خون کمک کند.

میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد

باشگاه خبرنگاران جوان -  متخصصان بنابر یک مطالعه جدید مدعی شدند مصرف روزانه ۱۰۰ کالری انبه (حدود ۲ فنجان) می‌تواند میزان حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و به تنظیم قند خون کمک کند بدون اینکه به افزایش وزن منجر شود و در نتیجه، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد. این مطالعه که در موسسه فناوری ایلینوی روی ۴۸ فرد ۲۰ تا ۶۰ ساله انجام شد، بررسی کرد چگونه مصرف انبه تازه بر التهاب و حساسیت به انسولین در بزرگسالان دارای اضافه‌وزن یا چاقی توام با التهاب مزمن درجه پایین تاثیر می‌گذارد. نتایج نشان داد مقاومت به انسولین در افرادی که انبه مصرف کردند کاهش قابل‌توجهی داشت. عملکرد سلول‌های بتا در تولید و ترشح انسولین برای حفظ سطح طبیعی گلوکز نیز بهبودی چشمگیر داشت.

نکته دیگر این بود که ترکیب بدنی در گروه مصرف‌کننده‌ انبه ثابت ماند در حالی که در گروه کنترل که مواد غذایی با میزان کالری مشابه مصرف کرده بود، افزایش جزئی، اما معناداری در وزن بدن مشاهده شد. این موضوع انبه را به گزینه‌ای سالم برای قلب در مقایسه با تنقلات شیرین دارای کالری مشابه تبدیل می‌کند.

«ایندیکا ادیریسینگه»، استاد علوم غذا و تغذیه می‌گوید: این یافته‌ها پژوهش‌های پیشین را تایید می‌کند مبنی بر اینکه مصرف انبه به افزایش وزن منجر نمی‌شود. اگرچه سازوکار دقیق آن هنوز مشخص نیست، اما بهبود وضعیت آنتی‌اکسیدان ناشی از مصرف انبه ممکن است عامل میانجی در کنترل قند خون باشد.

روزنامه دیلی‌میل توصیه می‌کند تکه‌های یخ‌زده انبه و یک پیمانه پودر پروتئین را مخلوط کنید تا یک نوشیدنی سالم صبحگاهی درست کنید یا آن را به گوجه‌فرنگی و فلفل خردشده اضافه کنید تا یک چاشنی شیرین و خوش‌طعم برای روی ماهی درست کنید. با برش‌های انبه تازه در کنار ماست و گرانولا نیز می‌توان یک دسر گرمسیری عالی داشت.

اگر هم عجله دارید، می‌توانید انبه را در هواپز خشک کنید و به‌عنوان میان‌وعده‌ای سالم همراه داشته باشید. به این ترتیب، حتی وقتی که دیگر فصل انبه نیست، این میوه خشک یک افزودنی لذت‌بخش به ترکیب آجیل و خشکبار خواهد بود.

به گزارش ایندیپندنت، اگر هواپز شما تنظیم خشک‌کن ندارد، کمترین دما را انتخاب کنید. انبه را به‌صورت نواری یا مکعبی خرد کنید؛ اگر انبه را در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود سه ساعت بپزید، انبه‌ای بافت‌دار و جویدنی خواهید داشت که نیمی از زمان مورد نیاز در یک خشک‌کن سنتی یا فر است.

یک گزینه دیگر این است که انبه را پوره کرده و لواشک درست کنید. برای این کار، انبه را در مخلوط کن بریزید، کمی عسل به آن اضافه کنید و روی سینی فر پهن کنید و در دمای پایین یا روی تنظیم خشک‌کن به مدت شش ساعت قرار دهید. پس از آنکه خنک شد به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از سینی جدا کنید.

منبع: ایسنا


12165531
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسر حداکثر پنج سال از سن شرکت در آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش برای معلمان در در جلسه شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت از اجرای پویش سراسری «نه به تصادف!» در آستانه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس جمهور خبر داد که سکوی ملی هوش مصنوعی که با حمایت معاونت علمی راه‌اندازی شده است، تا قبل از پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شخصیت پستی «عمو امین» توسط محمد احمدی معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست در مراسم افتتاح پروژه‌های کوتاه مدت این شرکت، رونمایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی تسریع در اجرای شبکه ملی اطلاعات، ارتقای امنیت سایبری کشور و بهبود حریم خصوصی کاربران را اولویت‌های سال جدید این مرکز اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره غذا‌های ویژه سازمان غذا و دارو گفت: شکلات واقعی در دمای بدن به راحتی ذوب می‌شود و بافتی لطیف و یکدست دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش برضرورت اقدامات جدی و برنامه‌ریزی دقیق برای کشف و شناسایی نخبگان در مناطق محروم تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: مصرف غذاهای غلیظ و لزج، مانند حلیم، شله‌زرد، حلوا و زولبیا و بامیه در وعده افطار موجب سنگینی معده می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص نفرولوژی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان از مردم خواست از مصرف خودسرانه داروها، به‌ویژه مسکن‌های غیراستروئیدی، پرهیز کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری از امروز؛ چهارشنبه ۲۲ اسفند ماه آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است