علمی فناوری 14:00 - 09 مهر 1401

کشور آماده است بازار ملی را در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار دهد

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر روح اله دهقانی فیروزآبادی امروز در حاشیه افتتاحیه سیزدهمین‌نمایشگاه ایران نانو در جمع خبرنگاران گفت: ما الگوی‌های موفقی در توسعه تکنولوژی در کشور داریم. ستاد نانو یکی از این الگوهای موفق است و تجربه زیستی داشته که باید به آن افتخار کرد.

سرپرست معاونت علمی و فناوری ادامه داد: قطعاً باید در سالی که طلیعه توجه ویژه به دانش بنیان هاست چنینی موضوعاتی مورد توجه قرار بگیرد.

دهقانی خاطر نشان کرد: امسال فقط سال دانش بنیان‌ها نیست بلکه شروع توجه ویژه به دانش بنیان هاست.

وی تاکید کرد: بزرگترین مشکل کشور خام فروشی در حوزه‌های معدن، نفت، کشاورزی و … است که باید برای جلوگیری از این موضوع توجه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مواد اولیه در حوزه‌های مختلف ثروت ملی ماست، گفت: آن چیزی که ارزش افزوده اصلی را ایجاد می‌کند توجه به فناوری است، وگرنه اقتصاد تجارت صرف اقتصاد چندان جذابی نیست.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: قطعاً امسال و سال‌های دیگر برنامه‌های جدی برای توسعه و حمایت کردن از شرکت‌های دانش بنیان و صنایعی که شبکه‌های دانش بنیان کشور را بکار بگیرند خواهد بود تا اتفاقات ملی رخ دهد.

وی گفت: همراهی دستگاه‌های دولتی می‌تواند زمینه ساز وقوع اتفاقات خوب در این زمینه‌ها باشد.

وی تاکید بر اینکه رهبری تاکید ویژه به حوزه دانش بنیان‌ها و کشاورزی دارند، گفت: از سوی دیگر وزیر کشاورزی با تمام علاقه و جدیت به حوزه دانش بنیان توجه دارد که مسئله و نیازهای خود را مطرح می‌کنند؛ اینها یعنی کشور آماده است بازار ملی را در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار دهد و آینده روشنی خواهیم داشت.

سرپرست معاونت علمی و فناوری گفت: ما نقدینگی‌های زیادی در کشور داریم که می‌توانند اتفاقات بزرگ فناوری را رقم بزنند اگر بتوانیم نشان دهیم سود سرمایه گذاری در حوزه‌های فناوری قابل قیاس برای کشور و مردم نیست خودبخود سرمایه‌های مردمی به این سمت جاری خواهد شد.

دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: کمک کردن به بورسی شدن شرکت‌های دانش بنیان، کمک به بحث توسعه سرمایه گذاری مشترک و مدل تأمین مالی از این دست برنامه‌های جدی ماست که به آن توجه داریم.

وی گفت: ما در کشور فرصت‌های ویژه ای داریم برنامه جدی این است که پیشران‌های اقتصاد کشور با توجه به مزیت‌های سرزمینی با توجه به استعدادهای کشور شناسایی شوند و ۶-۵ برنامه جدی را جلو ببریم که طی اجرای این برنامه‌های ملی شبکه‌ای دانش بنیان با محور هدفمند بازار شکل بگیرند.


11700065
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تشخیص مزاج کودک راحت‌تر می‌توان رفتار آنها را درک کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی جدیدی از فرآورده‌های شوینده و پاک‌کننده فاقد مجوز و ایمنی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، به تشریح راهکار‌های پیشگیری از آنفلوانزا و اهمیت واکسیناسیون در کودکان و نوزادان پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تعداد سیارک‌های نزدیک به زمین در نوامبر امسال به ۴۰۰۰۰ رسید و این تعداد همچنان به سرعت در حال افزایش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه کالج لندن (UCL) یک آزمایش سریع ابداع کرده‌اند که علت پنهان فشار خون بالا را آشکار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت شیائومی از یک رقیب جدید و قدرتمند در بازار تبلت‌های اندرویدی رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آژانس فضایی اروپا بودجه خود را برای جبران عقب‌ماندگی در رقابت فضایی افزایش داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: تا یکسال و نیم آینده، ۲ هزار دستگاه آمبولانس بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور توزیع می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افزایش ترشحات و خون‌ریزی مداوم بینی می‌تواند ناشی از نازک شدن یا تحلیل رفتن غشای مخاطی یا ایجاد سوراخ در غضروف بینی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر شرایط حساس کشور و ضرورت انسجام شبکه بسیج فرهنگیان، گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند طراحی شبکه ارتباطی منسجم، تولید محتوای امیدآفرین و مقابله با جنگ شناختی دشمن هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است