علمی فناوری 13:00 - 21 دی 1403
به گفته مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، دستگاه میکرواسپکتروفتوومتر که در صنایع مختلف کاربرد‌های خاصی دارد برای اولین بار در کشور بومی‌سازی شده است.

بومی‌سازی دستگاه میکرواسپکتروفتوومتر برای نخستین بار در کشور

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی - مریم بحرینی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به دستگاه میکرو اسپکتروفتوومتر گفت: «دستگاه میکرو اسپکتروفتوومتر در صنایع مختلف کاربرد دارد و جزء اقلام تحریمی است؛ اما با تلاش متخصصان داخلی آن را به تولید رساندیم. در این دستگاه سعی کرده‌ایم روش میکروسکوپی و طیف‌سنجی را موازی یکدیگر قرار دهیم که بتوانیم به طور همزمان از نمونه‌ها هم تصویر توپوگرافی و هم تصویر طیف سنجی داشته باشیم.»

مریم بحرینی افزود: «این دستگاه با کاربری گسترده در صنایع متنوع، پیش از این جزء اقلام تحریمی محسوب می‌شد؛ اما حالا در کشور بومی‌سازی شده است. کاربرد‌های خاص آن در سند برای شناسایی جوهر‌های مختلف از یکدیگر و در حوزه نفت و پتروشیمی برای شناسایی و تشخیص مواد و در پزشکی و بیولوژیک است. بومی‌سازی این دستگاه بر اساس نیاز صنایع و ارائه طرح از طرف تیم‌های نخبه انجام شده و به مرحله تجاری رسیده است.»

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: «هدف اولیه ما این بوده که بتوانیم دستگاه را در خارج از کشور به فروش برسانیم. تعریف یک نرم افزار جانبی با هدف تحلیل و ایجاد کاربری‌های گسترده از جمله ویژگی‌های نمونه ایرانی این دستگاه است. دستگاه میکرو اسپکتروفتوومتر با یک دوم قیمت نمونه خارجی ساخته شده و قرار است به زودی وارد بازار‌های صادراتی شود.»


12139088
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با اشاره به جزئیاتی از حمله سایبری به زیرساخت‌های ارتباطی کشور، درباره علت کندی اینترنت نیز توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت از افزایش سه‌برابری انجام تست‌های تشخیص اچ‌آی‌وی در پویش «من هم تست اچ‌آی‌وی می‌دهم» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست بازرسی فنی و نظارت اداره کل داروی سازمان غذا و دارو، به اظهارات مطرح‌شده درباره بی‌اهمیت بودن تاریخ انقضای دارو، واکنش نشان داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت با اشاره به نقش مددکاران، گفت: مهم‌ترین عنصر در مددکاری، تسهیل‌گری همبستگی اجتماعی در کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: کارگروه‌های حمایت از کودکان در تمامی بیمارستان‌های دولتی کشور تشکیل شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی اعلام کردند که کلاس‌های آموزشی آنها تا پایان نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ غیر حضوری خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: به مناسبت سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، از ۸ دی‌ماه سال جاری ۲۸ مدرسه آماده پذیرش زائران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تلاش ما بر این است که دارو‌های مشمول بیمه و ضروری افزایش قیمت نداشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است