علمی فناوری 12:08 - 14 اردیبهشت 1400

توئیتر قابلیتهای چت روم صوتی را گسترش می دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تک کرانچ، به نظر می‌رسد توئیتر قصد دارد قابلیت چت روم صوتی خود (اسپیس) را گسترده‌تر کند. این شرکت اعلام کرد ویژگی مذکور برای حساب‌های کاربری با بیش از ۶۰۰ فالور (در دستگاه‌های اندروید و iOS) فراهم می‌شود.

همچنین این پلتفرم به طور رسمی برخی ویژگی‌هایی را اعلام کرد که آماده ارائه هستند؛ مانند ارائه اسپیس با استفاده از بلیت، قابلیت‌های زمانبندی، یادآوری، پشتیبانی برای حضور چند میزبان و غیره.

به نظر می‌رسد توئیتر سعی دارد علاوه بر گسترش «اسپیس»، این قابلیت را بیش از پیش تقویت و ترویج کند و درهمین راستا مشغول آزمایش امکان یافتن و عضویت در یک اسپیس با کمک حباب بنفشی است که دور تصویر پروفایل فردی در تایم لاین کاربر ظاهر می‌شود.

در کنار این موارد این شرکت برای کاربرانی با حداقل ۶۰۰ فالور قابلیت اسپیس را فراهم کند. حساب‌های کاربری با این تعداد فالور یا بیشتر تجربه خوبی در میزبانی چت ها دارند. با این وجود توئیتر اعلام کرد همچنان قصد دارد در آینده قابلیت اسپیس را برای تمام کاربران فراهم کند.

از سوی دیگر این شبکه اجتماعی روی میزبانان اسپیس نیز تمرکز کرده و به زودی قابلیت برگزاری یک اسپیس با حضور چند میزبان را پشتیبانی می‌کند. به این ترتیب میزبانان این قابلیت، قدرت بازاریابی بیشتری خواهند داشت و حتی می‌توانند برای دسترسی به رویدادهای زنده در «اسپیس» هزینه دریافت کنند. یک ویژگی جدید توئیتر که طی چند هفته آتی عرضه می‌شود به کاربران اجازه می‌دهد اسپیس را زمانبندی کنند. به این ترتیب میزبانانی که اسپیس را ارائه می‌کنند می‌توانند پیش از زمان تعیین شده، فعالیت‌های بازاریابی را انجام دهند.

در کنار این موارد توئیتر ابزارهای سنتی بیشتری برای درآمدزایی از اسپیس ارائه می‌کند که یکی از آنها فروش بلیت است. این شرکت مشغول توسعه قابلیتی است که به میزبانان اجازه می‌دهد بهای بلیت و تعداد حاضران در هر رویداد اسپیس را تعیین کنند. به این ترتیب کاربران می‌توانند از طریق اسپیس درآمد زایی کنند.

در ماه‌های آینده گروه محدودی از کاربران می‌توانند به قابلیت اسپیس بلیتی دسترسی یابند.


11052292
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می‌توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که بین دارو‌های کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که نوید می‌دهد جزء بهترین دستگاه‌های موبایل اندرویدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزانس فضایی آمریکا مدعی است که «محل ایده‌آل» برای فرود انسان در مریخ را شناسایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک برنامه ورزشی ساده روزانه ۱۰ دقیقه‌ای می‌تواند روند سرطان روده را کند کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جهان در طول سال گذشته شاهد مجموعه‌ای از پدیده‌های گیج‌کننده بود که منطق علمی را به چالش کشیدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های الزهرا (س) و علم و فرهنگ با صدور اطلاعیه‌هایی اعلام کردند که کلاس‌های درس آنها در هفته پیش رو (۱۴ تا ۱۸ دی‌ماه) به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: هیچ شواهد علمی معتبری مبنی بر اثربخشی مصرف خام زرده یا نیم‌پز تخم‌مرغ در بهبود گلودرد وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن متخصصین زنان و زایمان ایران گفت: بی‌توجهی به حمایت‌های حرفه‌ای تعرفه‌ها، سلامت مادران را تهدید می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است