علمی فناوری 16:02 - 01 آبان 1400

تولید ماده موثره دارویی برای درمان ضایعات پوستی توسط محققان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، آرمین دادگر مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان، در خصوص تجاری‌سازی ماده مؤثر ای برای کاهش ضایعه‌ پوستی گفت: «ایمیکویمود» یک ماده موثره دارویی و پرکاربرد در حوزه سلامت است؛ این ماده دارویی برای درمان زگیل‌های خارجی در افراد ۱۲ سال به بالا به کار می‌رود. معمولاً برای درمان زگیل از نوع کرمی این فرآورده دارویی همزمان با درمان‌های دیگر استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: این دارو یک اصلاح کننده پاسخ ایمنی است و برای درمان انواع خاصی از رشد خارجی سلول‌های پوستی استفاده می‌شود که شامل رشدهای پیش سرطانی نوع خاصی از سرطان پوست موسوم به سرطان سلول بازال سطحی و زگیل‌های قسمت خارجی بدن هستند. این دارو فعالیت مستقیم ضد ویروسی ندارد.

وی گفت:پیش از این، ماده موثره داروی ایمیکویمود از کشورهای چین، آلمان و آمریکا وارد ایران می‌شد اما فعالان فناور این شرکت دانش‌بنیان توانستند سنتز ماده موثره دارویی ایمیکویمود را با یک ششم قیمت وارداتی در ایران بومی‌سازی کنند.

دادگر ادامه داد: میزان مصرف سالانه ماده موثره ایمیکویمود در ایران حدود ۱۵ کیلوگرم است.


11285120
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زوجین یک بازه زمانی طلایی برای فرزندآوری دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در پی ابلاغ بخشنامه‌های جدید آموزشی، تعدادی از دانشگاه‌های کشور اعلام کردند که کلاس‌های درس خود را تا پایان اسفند به‌صورت مجازی برگزار خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: اعتراضاتی که در هفته‌های اخیر در دانشگاه‌ها شکل گرفت، واکنشی طبیعی به رخداد‌های دی‌ماه و نیز برخی سیاست‌های نادرستی بود که بر ادامه آنها اصرار شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۳ دانشجوی دانشگاه تهران در پی جسارت به نماد ملی ایرانیان موقتاً از تحصیل محروم شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در استان تهران اعلام کردند، کلاس‌های نیمسال دوم از روز شنبه (۹ اسفند) تا پایان سال به صورت مجازی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان سازوکاری را کشف کرده‌اند که توضیح می‌دهد چرا ورزش منظم از مغز در برابر پیری محافظت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، اولویت نخست این شورا را حمایت از تولید و تولیدکننده در صنایع مختلف و در میز تخصصی فولاد به‌طور ویژه فولاد صنعت مادر برشمرد و افزود: تولید دغدغه جدی دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی گفت: مرکز نور با رونمایی از سامانه پیشگام «گفتگوی هوشمند با تفاسیر»، ضمن افشای خطا‌های فاحش و سوگیری‌های مدل‌های خارجی، پاسخی فناورانه و مستند برای تعمیق معارف وحیانی و مقابله با تحریف در عصر دیج...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش و مدیرکل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی جهان اسلام (آیسسکو) در یک تماس تلفنی، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و تقویت حضور ایران در این سازمان بین‌المللی تأکید کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی گفت: سردرد عارضه‌ای آزاردهنده برای انسان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است