علمی فناوری 08:00 - 15 آذر 1403
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: خیرین مدرسه ساز امسال حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان تعهد کرده اند.

۲۵ درصد از خیرین مدرسه‌ساز، بانوان هستند

‌خدیجه نیزاری، مشاور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در امور بانوان خیر مدرسه ساز در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که بانوان مدرسه ساز مربی هستند؛ گفت: ایران بیش از ۳۰ هزار خیر حقیقی و حقوقی دارد که از این آمار حدوداً ۲۵ درصد بانوان هستند.

وی با بیان این که نبض اقتصادی کشور بیشتر در دست آقایان است؛ افزود: آقایان در هر بعدی که تلاش می‌کنند، تحت تاثیر یک خانم اعم از مادر، خواهر و همسر هستند؛ چرا که اولین معلم هر مرد و زن، مادر است. از همین رو بانوان هم مدرسه می‌سازند و هم مدرسه ساز تربیت می‌کنند.

او با بیان این که خیرین مدرسه ساز امسال حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان تعهد کرده اند؛ ادامه داد: بانوان خیر یک چهارم این میزان را برای ساخت مدرسه متعهد شده اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در امور بانوان خیر مدرسه ساز گفت: در حال حاضر حدود ۶ هزار بانوی خیر مدرسه ساز در کشور به امر مدرسه سازی مشغول هستند.


12123852
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک متخصص طب سنتی اکنون ۸ هزار نوع گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران اعلام کرد: تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی استان موظف به پذیرش مصدومان حوادث ترافیکی هستند و محدودیتی برای انتقال بیماران از سوی اورژانس وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، بر شفافیت در توزیع دارو با سامانه تیتک تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در مراحل پایانی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: نمادها و نمایش‌های بیگانه جای فرهنگ ایرانی اسلامی را نمی‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اختتامیه رویداد پیشگامان رهایی تاکید کرد که تکیه بر توان ملی به معنای بستن در‌ها و انزوا نیست،
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میوه خرمالو باید به صورت کاملا رسیده مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی ترکیبی قوی را برای مقابله با آکنه صورت معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دوران ابتلا به سرماخوردگی بهتر است تا بیماران میوه انار مصرف نکنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی شربتی را برای تقویت معده معرفی کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است