علمی فناوری 09:23 - 19 اردیبهشت 1400
رییس دانشگاه فرهنگیان خواستار شد؛
رییس دانشگاه فرهنگیان در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش، قرارگیری دانشجومعلمان، استادان و کارکنان دانشگاه فرهنگیان در اولویت  تزریق واکسن کرونا را خواستار شد.

دانشجو معلمان و استادان در اولویت دریافت واکسن کرونا باشند

به گزارش ایسنا، حسین خنیفر در این نامه با اشاره به ضرورت زیست شبانه روزی و تاثیرگذاری آموزش های حضوری در نظام تربیت معلم و نیاز به بازگشایی پردیس ها و مراکز  در گستره ملی، از وزیر  آموزش و پرورش خواست تا با هماهنگی لازم با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیشنهاد در اولویت قرار گرفتن واکسیناسیون دانشجومعلمان، استادان و کارکنان را مورد توجه قرار دهد.  

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان؛در همین راستا محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش نیز در نامه ای به دکتر نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به آسیب های آموزش های غیر حضوری در عرصه تعلیم و تربیت و نظر به تمهید شرایط حضور حداقلی دانشجومعلمان و الزام به زیست شبانه روزی آنان، خواست تا دانشجو معلمان، استادان و کارکنان این دانشگاه در اولویت دریافت واکسن کووید ۱۹ قرار گیرند.

انتهای پیام


11058042
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی برای مقابله با کم خونی راهکاری مناسب را ارائه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از جسله سران قوا با صاحبان کسب و کار‌های نوآور خبر داد و اعلام کرد در این جلسه ظرفیت‌های عظیم اقتصاد دیجیتال و چالش‌های پیش‌روی جوانان نخبه کشور تشریح شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیم موسیتو متشکل از ۸ دانش‌آموز ایرانی با درخشش در مسابقات روبوکاپ ۲۰۲۵ ابوظبی، توانست مدال طلا را برای کشورمان به ارمغان بیاورد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شد توربواکسپندر ۳.۵ مگاواتی با یاتاقان مغناطیسی و طراحی کاملاً بومی بسازد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان تغذیه به این پرسش که آیا مصرف هر روزه پودر پروتئین واقعا ضروری یا حتی بی‌خطر است پایخ دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اختر فیزیکدان و استاد دانشگاه هاروارد ابراز عقیده کرد که دنباله‌دار ۳I/ATLAS منشأ مصنوعی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشکده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی تهران نشست علمی «چالش‌های اجرایی مسئولیت اجتماعی در ایران» را روز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای که توسط دانشمندان دانشگاه ژجیانگ در چین انجام شده است، روشی ساده برای کمک به غلبه بر غم و افسردگی را آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان روسی نسبت به خطرات بلندگو‌های خانگی هوشمند هشدار دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره شناسان سه سیاره هم‌اندازه زمین را در مدار یک منظومه ستاره‌ای فشرده که تقریباً ۱۹۰ سال نوری از زمین فاصله دارد، کشف کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است