علمی فناوری 09:19 - 11 بهمن 1401

یک باگ جدید در سیستم احراز هویت فیس بوک کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تک کرانچ، باگی در سیستم متمرکزی که فیس بوک برای مدیریت ورود کاربران به حساب های فیس بوک و اینستاگرام ابداع کرده بود، به هکرها اجازه می داد با اطلاع از شماره تماس کاربر قابلیت احراز هویت دو مرحله ای حساب را خاموش کنند.

Gtm Manoz محقق نپالی متوجه شد متا در سیستم جدید Meta Account Centerتعداد تلاش ها برای ورود به حساب کاربری با استفاده از کد احراز هویت دو مرحله را محدود نکرده است. این سیستم به کاربران کمک می کند تمام حساب های کاربری خود در شرکت متا ( مانند فیس بوک و اینستاگرام) را به یکدیگر متصل کنند.

هکرها با استفاده از شماره موبایل کاربر می توانند وارد حساب های تمرکز یافته شوند و شماره موبایل قربانی را وارد و آن را به حساب کاربری خود مرتبط کنند. در مرحله بعد احراز هویت دو مرحله ای را غیرفعال می کند. این امر بسیار مهم است زیرا هیچ محدودیتی برای تعداد تلاش های یک کاربر برای ورود به سیستم تعیین نشده است.

هنگامیکه هکر به کد درست دست یابد، شماره موبایل قربانی به حساب کاربری فیس بوک وی متصل می شود. چنین حمله ای سبب می شود متا پیامی به قربانیان ارسال و اعلام کند سیستم احراز هویت دو عاملی آنها غیرفعال شده و همزمان موبایل آنها به حساب کاربری فرد دیگری متصل شده است.

در این وضعیت هکر می تواند با استفاده از روش فیشینگ پسورد حساب کاربری فیس بوک را کنترل کند.

Manoz سال گذشته میلادی این باگ را در مرکز حساب های کاربری متا ردیابی کرد و در نیمه سپتامبر ۲۰۲۲ آن را به شرکت گزارش داد.

این شرکت آمریکایی چند روز بعد باگ را برطرف کرد و پاداشی ۲۷هزار و ۲۰۰ دلاری به وی پرداخت کرد.


11800581
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: هیچ مدرسه غیر دولتی حق خروج از ساختار نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور را ندارد و همه باید تابع سیاست‌های آموزش و پرورش باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، از تمایل کشور‌های متعددی برای خرید دارو‌های بیولوژیک از ایران خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات دبیران کمیته آماتوری انجمن نجوم در توضیح وجود یو جرم سماوی گفت: این جرم موسوم به ۳آی اطلس، جرم بین‌ستاره‌ای است که توسط سامانه هشدار نهایی سیارک‌ها کشف شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های آرایشی چشم و ابرو را که فاقد مجوز و ایمنی لازم هستند، اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت:۳۰۰ تا ۴۰۰ مدرسه سنگی با همکاری سپاه ساماندهی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: از ابتدای هفته آینده ثبت‌نام وام‌های دانشجویی در سه بخش تحصیلی، ودیعه مسکن و ضروری آغاز خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان کشورمان برای نخستین بار در ایران و دومین بار در جهان، موفق به ساخت داروی دانش‌بنیان اورلیژن، برای درمان بیماری آتروفی نخاعی عضلانی (SMA) شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیوه نامه اجرایی بسته تربیت و یادگیری «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» به عنوان بسته مکمل فعالیت‌های کلاسی برای دانش آموزان دوره‌های دوم ابتدایی و متوسطه اول و دوم و بسته محصولات و راهنمای فعالیت مدرسه‌ای «ایرانمون» با امضای وزیر آموزش و پرورش اب...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فردا، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری تخصص نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: توسعه اقتصاد دیجیتال بدون بازنگری در رویکرد‌های سنتی و تصمیم‌سازی‌های دولتی ممکن نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است