علمی فناوری 09:19 - 11 بهمن 1401

یک باگ جدید در سیستم احراز هویت فیس بوک کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تک کرانچ، باگی در سیستم متمرکزی که فیس بوک برای مدیریت ورود کاربران به حساب های فیس بوک و اینستاگرام ابداع کرده بود، به هکرها اجازه می داد با اطلاع از شماره تماس کاربر قابلیت احراز هویت دو مرحله ای حساب را خاموش کنند.

Gtm Manoz محقق نپالی متوجه شد متا در سیستم جدید Meta Account Centerتعداد تلاش ها برای ورود به حساب کاربری با استفاده از کد احراز هویت دو مرحله را محدود نکرده است. این سیستم به کاربران کمک می کند تمام حساب های کاربری خود در شرکت متا ( مانند فیس بوک و اینستاگرام) را به یکدیگر متصل کنند.

هکرها با استفاده از شماره موبایل کاربر می توانند وارد حساب های تمرکز یافته شوند و شماره موبایل قربانی را وارد و آن را به حساب کاربری خود مرتبط کنند. در مرحله بعد احراز هویت دو مرحله ای را غیرفعال می کند. این امر بسیار مهم است زیرا هیچ محدودیتی برای تعداد تلاش های یک کاربر برای ورود به سیستم تعیین نشده است.

هنگامیکه هکر به کد درست دست یابد، شماره موبایل قربانی به حساب کاربری فیس بوک وی متصل می شود. چنین حمله ای سبب می شود متا پیامی به قربانیان ارسال و اعلام کند سیستم احراز هویت دو عاملی آنها غیرفعال شده و همزمان موبایل آنها به حساب کاربری فرد دیگری متصل شده است.

در این وضعیت هکر می تواند با استفاده از روش فیشینگ پسورد حساب کاربری فیس بوک را کنترل کند.

Manoz سال گذشته میلادی این باگ را در مرکز حساب های کاربری متا ردیابی کرد و در نیمه سپتامبر ۲۰۲۲ آن را به شرکت گزارش داد.

این شرکت آمریکایی چند روز بعد باگ را برطرف کرد و پاداشی ۲۷هزار و ۲۰۰ دلاری به وی پرداخت کرد.


11800581
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشجویان خارجی که در دانشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت تحصیل کرده با شرکت در آزمون ملی امکان ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه‌های داخل را خواهند داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش گفت: همه کشورها پس از همه‌گیری کرونا با افت یادگیری مواجه شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو بسته ویژه روز مادر در بازه زمانی روز چهارشنبه تا پایان روز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ برای تمامی مشترکان دائمی و اعتباری همراه اول قابل فعالسازی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: فعالان و کسب و کار‌های دیجیتال باید بتوانند در این فضا بدون مانع فعالیت کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف زیاد قهوه ممکن است درد مزمن را در بزرگسالان مسن‌تر تشدید کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان احتمال انقراض نسل انسان به دلیل توسعه هوش مصنوعی و مشکلاتی که آن به دنبال خواهد داشت را بعید نمی‌دانند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تهران گفت: سهم پژوهش در کشور حتی به نیم درصد هم نمی‌رسد و پیشرفت علمی بدون آزادی و تأمین منابع ممکن نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان بین‌المللی، از دست دادن حس بویایی به نشانه مهمی تبدیل شده است که می‌تواند طیف وسیعی از بیماری‌ها را آشکار کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلسکوپ‌های فضایی سیاه‌چاله‌ای را شناسایی کردند که «از خورشید تقلید» و شدیدترین باد‌های کیهانی شناخته شده را آزاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی بلک شارک پد ۷ پرو، دارای شاسی بادوام ساخته شده از آلومینیوم، پلاستیک محکم و شیشه مقاوم در برابر ضربه و خش خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است