علمی فناوری 09:18 - 18 شهریور 1403
معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر اهمیت رصد و درمان دو بیماری شایع در کشور تاکید کرد.

فشارخون و دیابت؛ ۲ بیماری شایع در بین ایرانی‌ها

حسین فرشیدی، در مورد نقش خانه‌های بهداشت در دسترسی مردم به آب سالم، گفت: با نقشی که خانه‌های بهداشت در ارتقای سواد سلامت مردم داشتند، امروز ۹۷ درصد آب‌های مصرفی در کشور، آب سالم است.

وی با تاکید بر اینکه خانه‌های بهداشت به عنوان کوچک‌ترین واحد ارائه دهنده خدمات حوزه سلامت، نقش بسیار بزرگی در بهداشت و درمان کشور بر عهده دارند، گفت: بهورزان فعال در خانه‌های بهداشت به جز واکسیناسیون و بهداشتِ آب، امروز باید به مسائلی همچون بهداشت محیط، بهداشت دهان و دندان، بهداشت مدارس و بهداشت روانی نیز توجه ویژه داشته باشند.

فرشیدی با اشاره به دو بیماری شایع در بین مردم به ویژه بیماری فشار خون و دیابت، افزود: در حال حاضر، بهورزان وظیفه کنترل و پایش این دو بیماری را نیز بر عهده دارند و این دو بیماری اکنون جزو بیماری‌هایی هستند که صرفاً با تشخیص کنترل نمی‌شوند، بلکه باید تحت رصد و درمان منظم قرار گرفته و دارو دریافت کنند.


12090573
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از محصولات شوینده و بهداشتی غیرآرایشی فاقد مجوز‌های بهداشتی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام در آزمون اختصاصی دانشجو معلمان سال ۱۴۰۵ از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور امروز پایان می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل یک شرکت تولید دارو‌های گیاهی، بر اساس اسناد بالادستی، سهم دارو‌های گیاهی باید ۲۰ درصد از بازار دارو‌یی کشور باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیر فروش یک شرکت دانش بنیان، با وجود وابستگی به واردات مواد اولیه یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است فرآیند تولید لوله‌های استیل را به‌صورت کامل در داخل کشور بومی‌سازی کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، با ورود فناوری روشنایی دقیق مبتنی بر LED، تشخیص مواد فاسد، تفکیک بافت‌های پزشکی و بهینه‌سازی کشت گیاهان دارویی با دقت بالاتری انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشجوی دکتری دانشگاه تهران تجربه سفر عمره را فرصتی برای آرامش درونی و بازنگری در مسیر زندگی شخصی و تحصیلی خود توصیف می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: برخلاف برخی باور‌های نادرست، مصرف ویتامین D نه‌تنها باعث افزایش وزن نمی‌شود، بلکه می‌تواند در بهبود وضعیت متابولیک و کمک به روند کاهش وزن نقش داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فشار امتحان‌ها و استرس ناشی از آنها، انگیزه و عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان را کاهش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای 3I/ATLAS در طول سفر تاریخی خود به فراتر از منظومه شمسی، یک پدیده نجومی نادر را آشکار کرد که دانشمندان را متحیر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان تغییرات قابل توجهی در باکتری‌های روده بیماران در شروع بیماری التهابی روده کشف کرده‌اند که امکان تشخیص زودهنگام و توسعه درمان‌های نوآورانه را فراهم می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است