علمی فناوری 09:18 - 18 شهریور 1403
معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر اهمیت رصد و درمان دو بیماری شایع در کشور تاکید کرد.

فشارخون و دیابت؛ ۲ بیماری شایع در بین ایرانی‌ها

حسین فرشیدی، در مورد نقش خانه‌های بهداشت در دسترسی مردم به آب سالم، گفت: با نقشی که خانه‌های بهداشت در ارتقای سواد سلامت مردم داشتند، امروز ۹۷ درصد آب‌های مصرفی در کشور، آب سالم است.

وی با تاکید بر اینکه خانه‌های بهداشت به عنوان کوچک‌ترین واحد ارائه دهنده خدمات حوزه سلامت، نقش بسیار بزرگی در بهداشت و درمان کشور بر عهده دارند، گفت: بهورزان فعال در خانه‌های بهداشت به جز واکسیناسیون و بهداشتِ آب، امروز باید به مسائلی همچون بهداشت محیط، بهداشت دهان و دندان، بهداشت مدارس و بهداشت روانی نیز توجه ویژه داشته باشند.

فرشیدی با اشاره به دو بیماری شایع در بین مردم به ویژه بیماری فشار خون و دیابت، افزود: در حال حاضر، بهورزان وظیفه کنترل و پایش این دو بیماری را نیز بر عهده دارند و این دو بیماری اکنون جزو بیماری‌هایی هستند که صرفاً با تشخیص کنترل نمی‌شوند، بلکه باید تحت رصد و درمان منظم قرار گرفته و دارو دریافت کنند.


12090573
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، گفت: معلمان سرمایه‌های اصلی آموزش و پرورش هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از عادات غذایی رایج می‌توانند اثربخشی مکمل‌های آهن را تضعیف کرده و حتی علائم کمبود آهن را بدتر می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هوش مصنوعی یک شرکت روسی توانسته در سال جاری به یافتن ۱۲۰ کودک گمشده و ردیابی نزدیک به ۳۰۰۰ مجرم بالقوه کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص چینی توانایی ایالات متحده برای راه‌اندازی یک راکتور هسته‌ای در ماه را زیر سوال می‌برد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به دست آوردن فشار خون دقیق نیاز به رعایت چندین مرحله اساسی قبل و حین اندازه‌گیری دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کدو حلوایی می‌تواند در جوانسازی صورت نقشی مهم ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موسسه تحقیقات فضایی آکادمی علوم روسیه در مورد احتمال تأثیر طوفان‌های ژئومغناطیسی بر زمین در روز‌های آینده هشدار داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه ای تازه نشان داده است مشکلات مالی و ناامنی غذایی از جمله قوی‌ترین عوامل مرتبط با تسریع پیری قلب و افزایش میزان مرگ و میر در جهان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز توسعه آموزش مجازی، فناوری و امنیت اطلاعات از برخط شدن صدور معافیت تحصیلی برای دانش‌آموزان پسر مشمول (دانش‌آموزان ۱۸ سال تمام) خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با تأکید بر رویکرد حمایتی این سازمان، تحقق عدالت همگانی در سلامت را از مهم‌ترین اهداف بیمه سلامت عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است