علمی فناوری 09:18 - 18 شهریور 1403
معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر اهمیت رصد و درمان دو بیماری شایع در کشور تاکید کرد.

فشارخون و دیابت؛ ۲ بیماری شایع در بین ایرانی‌ها

حسین فرشیدی، در مورد نقش خانه‌های بهداشت در دسترسی مردم به آب سالم، گفت: با نقشی که خانه‌های بهداشت در ارتقای سواد سلامت مردم داشتند، امروز ۹۷ درصد آب‌های مصرفی در کشور، آب سالم است.

وی با تاکید بر اینکه خانه‌های بهداشت به عنوان کوچک‌ترین واحد ارائه دهنده خدمات حوزه سلامت، نقش بسیار بزرگی در بهداشت و درمان کشور بر عهده دارند، گفت: بهورزان فعال در خانه‌های بهداشت به جز واکسیناسیون و بهداشتِ آب، امروز باید به مسائلی همچون بهداشت محیط، بهداشت دهان و دندان، بهداشت مدارس و بهداشت روانی نیز توجه ویژه داشته باشند.

فرشیدی با اشاره به دو بیماری شایع در بین مردم به ویژه بیماری فشار خون و دیابت، افزود: در حال حاضر، بهورزان وظیفه کنترل و پایش این دو بیماری را نیز بر عهده دارند و این دو بیماری اکنون جزو بیماری‌هایی هستند که صرفاً با تشخیص کنترل نمی‌شوند، بلکه باید تحت رصد و درمان منظم قرار گرفته و دارو دریافت کنند.


12090573
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص آسم و آلرژی گفت: ویروس آنفلوآنزا می‌تواند سرفه‌های طولانی مدت ایجاد کند؛ بنابراین نباید این سرفه‌ها را با آسم اشتباه گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات گفت: توسعه زیرساخت‌ها در کنار تقویت رویکرد‌های تبیینی، ترویجی و تولید محتوا، ارتقای حکمرانی فضای مجازی کشور را هموار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یافته‌ها نشان می‌دهند که تغییرات در فعالیت یک پروتئین کلیدی مغز، KCC ۲، می‌تواند با تقویت سیگنال‌های دوپامین مسئول یادگیری، شکل‌گیری عادت را تسریع کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هوش مصنوعی در حال حاضر طیف وسیعی از وظایف را در دفاتر مختلف خودکار می‌کند و در برخی بخش‌ها، این تحول با سرعتی بسیار سریع‌تر از حد انتظار در حال وقوع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان واضح‌ترین شواهد موجود از وجود جوی در اطراف یک سیاره سنگی در خارج از منظومه شمسی را کشف کرده‌اند که راه‌های جدیدی برای درک ماهیت و تکامل جهان‌های بسیار داغ باز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی نوع جدیدی از پلاستیک مقاوم در برابر آتش را ابداع کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعات جدید، یک عامل پنهان را که مانع رشد توانایی‌های شناختی در کودکان می‌شود، آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از مواد غذایی مناسب وعده صبحانه هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی، گفت: سرانه مصرف شکر در ایران حدود ۲۹ کیلوگرم در سال برای هر نفر است که بیش از ۵۰ درصد بالاتر از میانگین جهانی و بیش از دو برابر حد توصیه‌شده سازمان جهانی بهداشت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با استناد به داده‌های پیمایشی، مصوبه جدید کنکور را گامی مؤثر در تحقق عدالت آموزشی و تقویت نقش مدرسه ارزیابی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است