علمی فناوری 12:21 - 19 مرداد 1405
تیم دانش‌آموزی رباتیک ایران متشکل از ۱۳ دانش‌آموز در مسابقات جهانی رباتیک چین، با کسب سه عنوان ارزشمند در بخش‌های مختلف این رقابت‌ها، بار دیگر توانمندی نسل نوجوان ایران را به نمایش گذاشت.

افتخارآفرینی دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی رباتیک چین با شعار مظلومیت شهدای میناب

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم دانش‌آموزی رباتیک ایران متشکل از ۱۳ دانش‌آموز نخبه و مستعد، در رقابت‌های جهانی رباتیک چین حضور یافت و در پایان این مسابقات موفق شد با کسب مقام دوم تیمی در بخش Technical Report (گزارش فنی)، مقام سوم در بخش خلاقیت زیر ۱۲ سال و مقام سوم در رشته راگبی رباتیک، سه عنوان ارزشمند جهانی را از آن خود کند؛ از جمله رقیب‌های ایران در این لیگ می‌توان به کشورهای چین، روسیه، رومانی، ژاپن، آلمان و کره جنوبی اشاره کرد.

این موفقیت در شرایطی به دست آمد که مسابقات جهانی رباتیک چین با حضور تیم های زیادی از ۴۸ کشور پیشرو در حوزه رباتیک برگزار شد و دانش‌آموزان ایرانی در رقابت با تیم‌های بین‌المللی، توان علمی، فنی و خلاقیت خود را به نمایش گذاشتند.

نادر نوبخت سرپرست تیم‌های اعزامی دانش‌آموزی رباتیک ایران درباره دستاوردهای دانش‌آموزان کشورمان در این رقابت‌ها گفت: کسب مقام دوم تیمی در بخش Technical Report نشان‌دهنده توانمندی دانش‌آموزان ایرانی در طراحی، مستندسازی و ارائه فنی پروژه‌های رباتیکی است؛ بخشی که علاوه بر توانایی ساخت و اجرای ربات، میزان تسلط تیم‌ها بر فرآیند طراحی، حل مسئله و ارائه دستاوردهای فنی را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

دانش‌آموزان ایرانی در بخش خلاقیت زیر ۱۲ سال نیز تیم ایران موفق به کسب مقام سوم شد تا استعداد و خلاقیت نسل جدید رباتیک کشور در یک رقابت جهانی به ثبت برسد. همچنین دانش‌آموزان ایرانی در رشته راگبی رباتیک با عملکردی موفق، جایگاه سوم این رقابت‌ها را به دست آوردند.

تیم دانش‌آموزی رباتیک ایران با شعار مظلومیت دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب در این مسابقات حضور یافتند و با تصویر منقش این شهیدان بر روی لباس خود روی سکوی قهرمانی حاضر شدند.

این دستاورد، پرچم کشورمان را در یکی از عرصه‌های مهم رقابت‌های علمی دانش‌آموزی به اهتزاز درآورد و با کسب سه عنوان جهانی، بار دیگر نام ایران را در میان تیم‌های برتر رباتیک جهان مطرح کرد.

تیم رباتیک دانش‌آموزی ایران در دوره گذشته این رقابت‌ها موفق شد عنوان نایب‌قهرمانی جهان را از آن خود کند و امسال نیز با انگیزه‌ای مضاعف پا به عرصه این مسابقات گذاشت.

منبع: ایرنا


12298836
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیم دانش‌آموزی رباتیک ایران متشکل از ۱۳ دانش‌آموز در مسابقات جهانی رباتیک چین، با کسب سه عنوان ارزشمند در بخش‌های مختلف این رقابت‌ها، بار دیگر توانمندی نسل نوجوان ایران را به نمایش گذاشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی از بررسی حدود هزار و ۲۰۰ پرونده اعتراضی موسسان مدارس در شورای راهبردی وزارت آموزش و پرورش طی چهار سال گذشته خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با تشریح عملکرد این بنیاد در دومین سال فعالیت دولت چهاردهم، از توسعه مسیر‌های شناسایی، توانمندسازی، شبکه‌سازی، جذب و نگهداشت نخبگان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: از برنامه‌های گسترده وزارت آموزش و پرورش برای هفته دولت و آمادگی جهت آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل بیمه سلامت استان تهران گفت: بیمه سلامت استان تهران در حدود ۱۲.۷ همت به مراکز طرف قرارداد از سال قبل بدهکار است که با پرداخت سازمان برنامه و بودجه مطالبات داده می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل بیمه سلامت استان تهران گفت: بیمه سلامت استان تهران حدود ۱۲.۷ همت به مراکز طرف قرارداد از سال قبل بدهکار است که با پرداخت سازمان برنامه و بودجه مطالبات داده می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش گفت: «میدان همدلی» با مشارکت مردم، عدالت تربیتی را به میدان ورزش می‌آورد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر حریق در کارخانه فندک‌سازی نصیر آباد یک نفر فوت و ۱۴ نفر مصدوم می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر حریق در کارخانه فندک‌سازی نصیر آباد یک نفر فوت و ۱۴ نفر مصدوم شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش، گفت: سرانه فضای ورزشی مدارس از ۴۸ به ۵۸ متر مربع افزایش می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است