علمی فناوری 14:19 - 24 مهر 1403
توکلی با اشاره به اینکه پیوست پدافندی باید در تمامی برنامه‌ها لحاظ شود، گفت: این پیوست به معنای توجه به نکات سند پدافند غیرعامل کشور است.

ضرورت لحاظ پیوست پدافندی در تمامی برنامه‌ها

نادر توکلی در «همایش ملی امنیت غذایی با رویکرد پدافند غیر عامل» که صبح امروز، (سه شنبه) ۲۴ مهر ماه در دانشگاه علوم‌پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: برنامه‌ها و سمینار‌هایی که در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، هدفشان افزایش آگاهی و هماهنگی بین بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه بهداشت و تغذیه است.

وی با اشاره به اینکه پیوست پدافندی باید در تمامی برنامه‌ها لحاظ شود، افزود: این پیوست به معنای توجه به ملاحظات و نکات سند پدافند غیرعامل کشور در هر اقدام و برنامه‌ریزی است. همچنین، وظایف هر فرد در این حوزه مشخص شده و هدف این است که در پایان نشست‌ها، شرکت‌کنندگان بدانند چگونه می‌توانند به امنیت غذایی کمک کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران، به اهمیت پدافند غیر عامل و تخصیص یک درصد از بودجه کل کشور به این موضوع پرداخت و گفت: هدف اصلی این نشست‌ها ارتقاء سطح سلامت و رفاه جامعه است و دانشگاه علوم پزشکی ایران در این زمینه شاخص بوده است و امیدواریم همین مسیر ادامه پیدا کند.

همایش امنیت غذایی با رویکرد پدافند غیرعامل امروز (سه شنبه) ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.


12104809
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صبحانه، یکی از مهمترین وعده‌های غذایی برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر برنامه استاندارد و ایمنی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: حضور فعال ایران در کمیته‌های تخصصی جهانی، علاوه بر تسهیل تجارت و صادرات محصولات، نقش تعیین‌کننده‌ای در صیانت از منافع ملی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از دریافت ۴۴۲۶ اثر در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در ماه رمضان نوشیدن آب و مایعات باید به اندازه‌ای مناسب و استاندارد باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افزایش ظرفیت پزشکی در دهه ۶۰، زمینه‌ای فراهم کرد که نخبگان با تحصیل در رشته‌ی پزشکی، تحول در نظام سلامت را محقق سازند. موفقیتی که تکرار آن در روزگار امروز، کشور را در برابر موج سالمندی بیمه خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آیین پایانی شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فارابی صبح امروز در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انجمن علمی روان‌شناسی ایران اعلام کرد با حضور بیش از ۵۰۰ روان‌شناس و روان‌پزشک داوطلب، آسیب‌دیدگان حوادث اخیر خدمات مشاوره‌ای رایگان دریافت می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  سیمایی صراف با تأکید بر ضرورت حکمرانی علمی گفت: مأموریت دولت به نهاد علم برای بررسی اعتراضات، نشانه عبور از مدیریت صرف رویداد به شناخت ریشه‌های اجتماعی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت علمی ریاست‌جمهوری در راستای توسعه دانش فنی بومی و دستیابی به خودکفایی در تولید محصولات پیشرفته زیست فناوری، از گام‌های اساسی برداشته شده در مسیر تولید واکسن پنوموکوک ۱۳ ظرفیتی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم با اشاره به پیگیری وضعیت دانشجویان بازداشتی گفت: دانشجویانی که در شرایط اخیر به دلیل بازداشت در امتحانات غایب بوده‌اند، می‌توانند دوباره در آزمون شرکت کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است