علمی فناوری 17:15 - 02 اسفند 1402
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: آئین‌نامه ارتقای اعضای هیأت علمی با تمام تغییرات مثبت، هنوز نتوانسته است به فرهنگ توجه کافی داشته باشد.

جای خالی مسائل فرهنگی در آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی

حجت الاسلام مصطفی مصطفی رستمی در نخستین جشنواره فرهنگی دانشگاه تهران با بیان اینکه دانشگاه محل تربیت نسل و تربیت مدیران و کارشناسان بدنه کشور است، گفت: بخشی از تربیت و آماده‌سازی، ناظر بر حوزه تخصصی و دانشی است که دانشجو باید در آن متبحر و توانمند شود. بخش‌های مهارتی، فرهنگی و تربیتی ضمیمه‌هایی است که باید در کنار این جریان تخصصی و دانشی، فرد را آماده نقش‌پذیری و مسئولیت‌پذیری در آینده کشور کند. ما باید بپذیریم که به این بخش به اندازه کفایت توجه نکرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه جریان ورود استاد به جرگه استادی عمدتاً متوجه بخش آموزش و پژوهش است و فردی که در دانشگاه خوبی تحصیل کرده و برونداد پژوهشی مناسبی داشته باشد، شایسته عضویت هیات علمی تلقی می‌شود، تصریح کرد: ولی هیچ بخشی از دانشگاه مسئولیت آماده‌سازی و مهارت‌دهی استاد در زمینه نقش مربی‌گری، تربیتی و فرهنگی را برعهده نگرفته است و استاد اگر خودش انگیزه‌های لازم را در این زمینه‌ها نداشته باشد، مسیر روشن و منظمی در این عرصه نخواهد داشت.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: حتی آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی با تمام تغییرات مثبت و رو به جلو، هنوز نتوانسته است به این بخش توجه کافی داشته باشد.

رستمی برگزاری جشنواره فرهنگی در کنار دیگر ابتکارات دانشگاه تهران از جمله برگزاری رویداد عرصه ویژه اساتید جوان و همچنین ضمیمه کردن فعالیت‌ها و مراکز مهارتی دانشگاه به بخشی از فعالیت‌های فرهنگی و همچنین فعالیت در حوزه اخلاق حرفه‌ای به عنوان بایسته‌های مناسبی که دانشجویان و جریان فاخر دانشگاهی باید در محیط علمی رعایت کنند را اتفاقات مهمی برشمرد که در کنار همدیگر می‌توانند خلاء بزرگ و مهم فرهنگی موجود در جریان علمی و دانشی کشور را پر کند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ابراز امیدواری کرد: جشنواره فرهنگی دانشگاه تهران بتواند به عنوان نماد و الگو، تبدیل به جریان کامل و شامل و دائمی شود و شاهد مشارکت و نقش‌آفرینی تمامی اساتیدمان در جریان تربیت دانشجو باشیم.

منبع: روابط عمومی دانشگاه تهران


12032690
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سارینا سبحانی که به‌صورت اتفاقی برای سفر عمره نام‌نویسی کرده بود، امروز از تجربه‌ای سخن می‌گوید که آن را آرامش‌بخش و متفاوت از تمام روزمرگی‌های خود می‌داند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ‌رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش از تدوین و ارائه بسته‌ای سیاستی برای مقابله با آلودگی هوا به نهاد‌های دولتی و قانون‌گذاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۳۹ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی مخصوص دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه احداث و تحویل داده شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت امید مادر از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است