علمی فناوری 14:00 - 18 اردیبهشت 1403
اخترشناسان انتظار دارند که سیارکی موسوم به ۲۰۲۴ JR ۱ به نزدیک‌ترین فاصله خود از زمین برسد.

سیارکی به اندازه یک اتوبوس فردا از کنار زمین می‌گذرد

اخترشناسان انتظار دارند که سیارکی موسوم به ۲۰۲۴ JR ۱ به نزدیک‌ترین فاصله خود از زمین در ساعت ۸:۰۴ عصر روز سه‌شنبه به وقت منطقه زمانی شرقی (۰۳:۳۴ بامداد چهارشنبه به وقت تهران) برسد.

۲۰۲۴ JR ۱ که سیارکی ۱۰ متری است، تنها سه روز پس از کشف، در فاصله نزدیک حدود ۱۸۴ هزار مایلی (۲۹۶ هزار کیلومتری) از سیاره ما قرار خواهد گرفت. در نزدیکترین فاصله خود به زمین، این سنگ فضایی به سیاره ما نزدیک‌تر از ماه خواهد شد.

به نقل از اسپیس، دو روز پس از گذشتن این سنگ فضایی از کنار زمین، سنگ فضایی دیگری به نام ۲۰۲۴ JD تنها یک هفته پس از کشف، از فاصله تقریبا ۱۷۲ هزار مایلی (۲۷۸ هزار کیلومتری) سیاره ما خواهد گذشت. این کمتر از فاصله زمین تا ماه است، اما سیارک قبلی، ۲۰۲۴ JD هیچ خطری برای زمین نخواهد داشت.

تنها در سال جاری، ستاره‌شناسان نزدیک به ۴۰ سیارک را فهرست‌بندی کرده‌اند که مدار آنها بین زمین و ماه قرار گرفته است. ناسا تا به امروز نزدیک به ۳۵ هزار جرم نزدیک به زمین را فهرست بندی کرده است که تعداد کمی از آنها خطر واقعی برخورد با زمین را دارند.

منبع: ایسنا


12053939
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با اشاره به جزئیاتی از حمله سایبری به زیرساخت‌های ارتباطی کشور، درباره علت کندی اینترنت نیز توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت از افزایش سه‌برابری انجام تست‌های تشخیص اچ‌آی‌وی در پویش «من هم تست اچ‌آی‌وی می‌دهم» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست بازرسی فنی و نظارت اداره کل داروی سازمان غذا و دارو، به اظهارات مطرح‌شده درباره بی‌اهمیت بودن تاریخ انقضای دارو، واکنش نشان داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت با اشاره به نقش مددکاران، گفت: مهم‌ترین عنصر در مددکاری، تسهیل‌گری همبستگی اجتماعی در کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: کارگروه‌های حمایت از کودکان در تمامی بیمارستان‌های دولتی کشور تشکیل شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی اعلام کردند که کلاس‌های آموزشی آنها تا پایان نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ غیر حضوری خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: به مناسبت سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، از ۸ دی‌ماه سال جاری ۲۸ مدرسه آماده پذیرش زائران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تلاش ما بر این است که دارو‌های مشمول بیمه و ضروری افزایش قیمت نداشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است