وبگردی 20:49 - 10 مهر 1403
باشگاه خبرنگاران

«نظم نوینِ» حزب الله

هرچند شهادت بزرگانی چون سیدحسن نصرالله ضرباتی سنگین بشمار می‌رود، اما با روی کار آمدن فرماندهان گمنام جدید مقاومت و در کنار آن ایجاد و امن سازی شبکه ارتباطی مقاومت، قطعا شاهد «نظم نوین حزب الله» در مقابل اسرائیل خواهیم بود.

«نظم نوینِ» حزب الله

روز جمعه ارتش رژیم صهیونیستی با پرتاب ۵۶ تن بمب سنگرشکن GBU-۳۱ آمریکایی در ضاحیه بیروت، به دنبال ایجاد «نظم نوین» در منطقه و لبنان بود.

عملیات اخیر اسرائیل که نتانیاهو آن را نظم نوین نامیده در واقع یک جنایت تمام عیار در کشاکش جنگ رزمندگان مقاومت با صهیونیست‌ها بود و متاسفانه توانست موجب شهادت سیدحسن نصرالله رهبر بی‌نظیر حزب‌الله لبنان و جمعی از فرماندهان آن شود.

طبق قواعد غربی و روی کاغذ این ترور باید موجب از بین رفتن بخش زیادی از توان و قدرت حزب الله و مقاومت می‌شد، اما در طی روز‌های بعد از ترور سیدحسن نصرالله شاهد ادامه حملات و شلیک موشک‌ها و راکت‌های حزب‌الله به سمت سرزمین‌های اشغالی هستیم.

این نشان دهنده وجود یک شبکه فرماندهی و سازمانی منظم در جنبش حزب الله لبنان است. البته هرچند فقدان شخصیتی ویژه و کاریزماتیک مثل سیدحسن ضربه‌ای بزرگ و ناگوار است، اما شواهد نشان می‌دهد که این ترور نتوانسته خلأ و خللی در فرماندهی حزب الله ایجاد کند.

نکته‌ای که صهیونیست‌ها و غربی‌ها در محاسبات خود در قبال جنبش‌های اسلامی مدنظر قرار نمی‌دهند و بعضا شاید هم به آن واقف باشند، اما در معادلاتشان زیاد به آن توجه نمی‌کنند، این است که این جنبش‌های اسلامی علاوه بر اصول و قواعد نظامی و کلاسیک، در حوزه تربیت و پرورش نیروی انسانی بشدت فعال هستند؛ لذا همانطور که شهید حاج عماد مغنیه فرمانده ارشد نظامی حزب الله، شاگردان و فرماندهان زیادی را در طول حیات خود آموزش داده بود تا در زمان نبودنش خللی در توان نظامی این یگان ایجاد نشود و در واقع هم دیدیم علی‌رغم شخصیت خاص و اثرگذاری که حاج عماد داشت، اما بعد از شهادتش هم همرزمانش در این گروه مقاومت با قدرت به کار خود ادامه دادند.

سیدحسن نصرالله هم همینگونه است، او در طول این ۳۲ سال افراد زیادی را در کنار خود با رفتار و منش و خصوصیات ویژه‌اش پرورش داده و شخصیت‌های بسیاری در مکتب سید رشد کرده‌اند که بتوانند پرچم حزب‌الله را بالا نگه دارند؛ لذا هرچند ترور و شهادت افرادی، چون سیدحسن نصرالله و حاج عماد مغنیه ضربات بزرگی به جریان مقاومت و حزب الله است، اما این ترور‌ها نمی‌تواند «نظم نوین» مدنظر صهیونیست‌ها را بوجود بیاورد.

از سوی دیگر پیش از این ترور و شهادت فرمانداهان و دبیرکل حزب‌الله، ارتش اسرائیل یک عملیات بزرگ و فاز جدیدی از ترور و جنگ را اجرا کرد و آن انفجار پیجر‌ها بود.

این اقدام اسرائیل علاوه بر اینکه باب جدیدی از مقابله و جنگ را باز کرد، قطعا یک هشدار جدی به تمام نیرو‌های مسلح و حتی غیرمسلح در جهان درخصوص استفاده از وسائل ارتباطی بود.

با این عملیات، حزب الله قطعا تمام ارتباطات و شبکه‌های خود را پالایش کرده و اقدام به نوسازی آن خواهد کرد و در این بین حتی اگر نقایص دیگری نیز بوده که اطلاعی از آن نداشته را هم رفع خواهد کرد.

در پایان باید گفت که هرچند شهادت بزرگانی، چون سیدحسن نصرالله، حاج عماد مغنیه، مصطفی بدرالدین، فواد شکر، ابراهیم عقیل و ... ضرباتی سنگین به حزب الله به شمار می‌رود، اما با روی کار آمدن همرزمان و فرماندهان گمنام جدید مقاومت و در کنار آن ایجاد و امن سازی شبکه ارتباطی مقاومت، قطعا شاهد «نظم نوین حزب الله» در مقابل اسرائیل خواهیم بود.

منبع: تسنیم


12099400
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در آیات ۲۸ و ۲۹ سوره عنکبوت، قرآن از قومی سخن می‌گوید که «کار زشتی» را پیش گرفتند که پیش از آنان سابقه نداشت و در برابر هشدار پیامبرشان ایستادند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» کمپین QuitGPT که کاربران را به لغو اشتراک ChatGPT تشویق می‌کند، بحث‌های گسترده‌ای درباره اخلاق هوش مصنوعی، سیاست و کیفیت خدمات دیجیتال ایجاد کرده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بیماری آسم در کودکان یکی از شایع‌ترین بیماری‌های تنفسی در کودکان است که باعث انقباض و التهاب مجاری هوایی و در نتیجه مشکل در تنفس می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» برای میلیون‌ها نفر مبتلا به آرتروز، توانایی فشردن یک دستگیره ممکن است برای کیفیت زندگی آنها کمتر از توانایی بلند شدن از روی صندلی اهمیت داشته باشد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بیست و سوم بهمن ۱۳۵۷ مردم خرم‌آباد با فتح شهربانی و ژاندارمری، آخرین سنگرهای طاغوت را فرو ریختند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» «هوبره» نماد استان یزد، پرنده‌ای که هنگام خطر با سرعت ۴۰ کیلومتر در ساعت می‌دود و عواملی، چون تخریب زیستگاه و زنده‌گیری جمعیتش را تهدید می‌کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که رسوایی «اپستین» در اروپا به استعفاها، تحقیقات قضایی و عذرخواهی‌های سلطنتی انجامیده، اما در پس‌لرزه‌های این پرونده در آمریکا محدود است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» انقلاب اسلامی ایران در شرایطی به وقوع پیوست که جامعه ایرانی از نابرابری‌های فاحش طبقاتی و بی‌عدالتی ساختاری رنج می‌برد؛ از این رو، بررسی نسبت میان انقلاب و عدالت اجتماعی ضروری است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مطابق فتوای آیت الله نوری همدانی، اگر زنی با پوشش وقارآمیز و رعایت عفاف اقدام به رانندگی با موتورسیکلت کند، عمل او بر اساس اصل اولیه، جایز است و اشکالی ندارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تاپو و تاپوچی این دو کلمه یا به عبارتی دو وسیله عضو جدایی‌ناپذیر خانه‌های قدیم شهرضا بود که البته در سایر شهر‌های کشور نیز از آن استفاده می‌کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است