علمی فناوری 16:27 - 17 آذر 1398
به‌مناسبت روز جهانی ایدز نشستی تخصصی درباره پیشگیری و درمان ایدز توسط مرکز مشاوره و آموزش‌های اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری کانون همیاران سلامت روان برگزار شد.

نشست تخصصی ایــدز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این نشست یکشنبه ۱۷ اذر ماه در تالار خوارزمی واقعی در مرکز همایش‌های بین‌المللی ابوریحان و با حضور دکتر جهانمیری نژاد (مشاور فرهنگی اداره ایدز وزارت بهداشت و مدیر عامل باشگاه سلامت نوجوانان پسر تهران) و خانم دکتر کشاورز (دکتری تخصصی سلامت باروری، گرایش سلامت جنسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) و با حضور عزیزان مبتلا به اچ ای وی (انجمن مادران حامی سلامت) و جمعی از دانشجویان و همیاران برگزار شد.

در این نشست دکتر کشاورز به بیان توضیحاتی درباره‌ی ویروس اچ آی وی و اچ پی وی  و برخی بیماری‌های آمیزشی و رفتارهای پرخطر جنسی و روش های پیشگیری از انتقال بیماری‌های جنسی پرداخت.

 همچنین دکتر جهانمیری نژاد آموزش‌های تخصصی درباره‌ی آزمایش اچ ای وی و شیوع این ویروس در ایران و کشورهای خارجی و درمان این بیماری در مراکز تخصصی (به‌صورت محرمانه) ارائه داد.

در قسمت پایانی نشست گفت‌وگوی بین دکتر جهانمیری نژاد و عزیزان مبتلا به اچ ای وی صورت گرفت و دکتر جهانمیری نژاد به همراه دکتر کشاورز به سوالات دانشجویان درباره ی ایدز پاسخ دادند .

انتهای پیام


10313695
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات پزشکان مشاهده می‌کنند که کلیه‌های یک فرد با یکدیگر به یک اندازه نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جایگزینی زیرلایه مسی جامد با فویل‌های فلزی سوراخ‌دار، طول عمر باتری‌های لیتیوم-یون با ظرفیت بالا با آند‌های سیلیکونی را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روسکاسموس اعلام کرد که آزمایش‌هایی را روی فضاپیمای باری پروگرس MS-۳۳ که به ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال خواهد شد، انجام داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مریخ میلیارد‌ها سال پیش آب و هوای گرم و مرطوبی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه باز کردن روزه در زمان افطار امری مهم است که باید به آن توجه کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان استرالیایی نسبت به یک پارادوکس تکان‌دهنده در مورد دارو‌های محبوب کاهش وزن مانند اوزمپیک و مونگارو هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرفه مزمن می‌تواند نشانه بیماری قلبی و نه بیماری ریوی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلگرام اعلام کرد که بیش از ۲۰۰ هزار گروه و کانال را در پلتفرم خود در یک روز مسدود کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه برگزاری کلاس‌های درسی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف روزانه نمک در ایران ۱۱ گرم است و همین عامل سبب بروز سرطان معده می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است