وبگردی 14:21 - 27 اسفند 1403
پاول دوروف، سوم شهریور ماه به بهانه عدم همکاری کافی و عدم اقدام در برابر استفاده مجرمانه برخی کاربران تلگرام در پاریس بازداشت شد.

گروگانگیری سرِ گردنه دنیای آزاد!

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد ایمانی؛ تحلیلگر سیاسی در کانال شخصی خود در پیامرسان ایتا درباره خبر آزادی پاول دوروف مالک تلگرام نوشت:

«مدیر تلگرام، سرانجام فرانسه را ترک کرد». این، خبر سربسته‌ای است که امروز در رسانه‌ها منتشر شد. 

اما واقعیت ماجرا این است که پاول دوروف، سوم شهریور ماه به بهانه «عدم همکاری کافی و عدم اقدام در برابر استفاده مجرمانه برخی کاربران تلگرام» در پاریس بازداشت شد. 

او قریب هفت ماه در بازداشت مقامات امنیتی فرانسه بود، بی آنکه صدایی از جهان آزاد بلند شود، یا درباره سانسور و سرکوب علیه گردش آزاد اطلاعات سخنی گفته شود.

هنگام بازداشت، اتهاماتی مانند ترویج خشونت علیه کودکان، کلاهبرداری، پولشویی، قاچاق مواد مخدر، جرایم سازمان‌یافته، ترویج تروریسم و تکثیر محتوای نفرت‌انگیز، متوجه پاول دوروف شد که می تواند ۲۰ سال زندان به همراه داشته باشد. 

ادوارد اسنودن کارمند سابق سیا، پس از بازداشت دوروف گفت: «رئیس جمهور فرانسه به سطحی رسیده که از گروگان‌گیری به عنوان وسیله‌ای برای دسترسی به ارتباطات خصوصی استفاده می‌کند.»

فرانسه که هفت ماه، مدیر تلگرام را در بازداشت نگه داشت، همان دولتی است که سرویس امنیتی اش، مدیر کانال ضد امنیتی آمدنیوز را زیر چتر گرفته بود تا به نیابت از ناتوی اطلاعاتی، نفرت افکنی و خشونت و جنایت و ترور و خرابکاری و بمبگذاری و ویرانی طلبی را در ایران ترویج کنند.

فضای مجازی در جهان، بر خلاف آنچه به مخاطب ایرانی القا می شود، آزاد و رها نیست. قدرت ها به عنوان ابزار قدرت مدرن، یا پیامرسان ها را تحت قبضه خود گرفته اند و برای اعمال فشار و نفوذ استفاده می کنند.

همان ها اما در مورد ایران، خواستار یله بودن فضای مجازی و رسانه ای هستند. سیاست یک بام و دو هوا، یا همان استاندارد دوگانه.


12167990
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین دوره فستیوال «کوچه» قرار است از پنجم تا دهم اردیبهشت ۱۴۰۴ در بوشهر برگزار شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پاپ فرانسیس مردی که طی ۱۲ سال رهبری کلیسای کاتولیک، کوشید آن را به جهانی پر از تغییرات و چالش‌ها نزدیک‌تر کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در جهان سیاست قرن ۲۱، یک ژست ساده یا یک اشتباه تایپی می‌تواند رهبران قدرتمند را از سِن سیاست به صحنه میم‌های اینترنتی پرتاب کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شیرگاه، یکی از شهرهای زیبا و دل‌انگیز استان مازندران است و به‌عنوان مرکز شهرستان سوادکوه شمالی شناخته می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی دقیق توصیهٔ فاصله گرفتن ۳ تا ۴ متری از تلویزیون‌های CRT در دهه‌های گذشته از منظر اپتومتری، مهندسی تصویربرداری، و سلامت چشم کودکان بود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در اوایل سال ۱۹۳۳ آدولف هیتلر آلمان را با وضع تعرفه‌های سنگین بر کالا‌های خارجی به سمت یک جنگ تجاری تهاجمی سوق داد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پاول دورف درباره قانون ممنوعیت رمزگذاری گفت: حاضر نیستم برای به‌دست‌آوردن سهم بازار بیشتر، حریم خصوصی کاربران را نقض کنم.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در دوره قاجار، آموزش بخش نظامی ایران بر عهده مستشاران اتریشی بود که یکی از این زمینه‌ها، اسب سواری بود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اخترشناسان به‌تازگی با کهکشانی روح‌گونه برخورد کرد‌ند که در دل آسمان، بی‌صدا و بی‌نور پنهان شده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اگر به دیده تحقیق و انصاف در آثار سعدی بنگریم، یکایک آثار او را تازه و نو و مایه حیرت و تحسین می‌یابیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است