علمی فناوری 17:24 - 14 آذر 1403
رئیس مرکز اورژانس تهران از استقرار ۳۰ دستگاه آمبولانس و موتورلانس در مراسم تشییع شهدای گمنام در پایتخت خبر داد.

استقرار ۳۰ دستگاه آمبولانس و موتورلانس در مراسم بدرقه شهدای گمنام در پایتخت

محمد اسماعیل توکلی رئیس مرکز اورژانس تهران از تمهیدات این سازمان برای برگزاری مراسم بدرقه شهدای گمنام خبر داد و گفت: ناوگان اورژانس استان تهران از ساعات اولیه صبح فردا پنجشنبه ۱۵ آذر ماه تا پایان این مراسم در مسیر تشییع مستقر هستند.

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می‌شود جمعیت زیادی در این مراسم حضور داشته باشند، گفت: ۳۰ دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، موتورلانس، خودروی ارتباطات رادیویی سیار، خودروی فرماندهی عملیات و پشتیبان در کنار سایر پایگاه‌های اورژانس طی مسیر در این مراسم آماده خدمت رسانی هستند.

توکلی با بیان اینکه هماهنگی لازم با دانشگاه‌های علوم پزشکی جهت آماده باش بیمارستان‌ها و مراکز درمانی صورت گرفته است، ادامه داد: مرکز هدایت عملیات بحران استان تهران (EOC)، مرکز ارتباطات و اعزام و راهبری عملیات استان همراه با سایر پایگاه‌های اورژانس استان تهران در حالت آماده باش کامل هستند.

منبع: ایسنا


12123707
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام سومین دوره کارسوق ملی فراگیر «فناوری هسته‌ای»ویژه دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه، از پنجم تا سیزدهم آذرماه ۱۴۰۴ آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته سخنگوی اورژانس استان تهران میزان تماس‌های مردم تهران با اورژانس به دلیل مشکلات تنفسی ۱۵ درصد افزایش داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور اپراتورها و نهادهای خصوصی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند سبزیجاتی مانند بروکلی به دلیل داشتن ترکیبی منحصر‌به‌فرد از آنتی‌اکسیدان‌ها، سولفورافان و فولات می‌توانند با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، در کاهش خطر ابتلا به آلزایمر نقش مهمی داشته باشند؛ نقشی که در کنار ورز...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان غذا و دارو از ثبات در ذخایر دارو‌های اساسی کشور برای کنترل نوسان بازار خبر داد و در عین حال نسبت به رشد مصرف غیرضروری آنتی‌بیوتیک‌ها در فصل آنفلوآنزا هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه بازار جهانی فناوری نانو، برنامه اعزام هیأت تجاری و فناورانه ایرانی به نمایشگاه بین‌المللی «Tokyo Nano Tech ۲۰۲۶» را برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کپسول فضایی بدون سرنشین «شنژو ۲۲» به ایستگاه فضایی «تیانگونگ» رسید تا سه فضانورد را به زمین بازگرداند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پرواز باری حامل باتری‌های لیتیومی مجهز به سیستم ایمنی فعال تازه توسعه یافته، روز سه‌شنبه چهارم آذر، از فرودگاهی در مرکز چین انجام شد و پیشرفتی در رفع تنگنا‌های جهانی حمل و نقل هوایی ایمن محصولات انرژی پرخطر را رقم زد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهش جدید دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می‌دهد هوش مصنوعی در خلاقیت هرگز نمی‌تواند با خلاق‌ترین انسان‌ها رقابت کند. بر اساس این مطالعه، خلاقیت مدل‌های زبانی بزرگ دارای یک سقف ریاضی است و حداکثر می‌تواند به سطح یک انسان معمولی برسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی هم از منظر حجم تقاضا و هم از نظر ویژگی‌های جمعیت شرکت‌کننده، فرصت‌های جدیدی را پیش روی سیاست‌گذاران نظام سلامت قرار می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است