علمی فناوری 17:24 - 14 آذر 1403
رئیس مرکز اورژانس تهران از استقرار ۳۰ دستگاه آمبولانس و موتورلانس در مراسم تشییع شهدای گمنام در پایتخت خبر داد.

استقرار ۳۰ دستگاه آمبولانس و موتورلانس در مراسم بدرقه شهدای گمنام در پایتخت

محمد اسماعیل توکلی رئیس مرکز اورژانس تهران از تمهیدات این سازمان برای برگزاری مراسم بدرقه شهدای گمنام خبر داد و گفت: ناوگان اورژانس استان تهران از ساعات اولیه صبح فردا پنجشنبه ۱۵ آذر ماه تا پایان این مراسم در مسیر تشییع مستقر هستند.

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می‌شود جمعیت زیادی در این مراسم حضور داشته باشند، گفت: ۳۰ دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، موتورلانس، خودروی ارتباطات رادیویی سیار، خودروی فرماندهی عملیات و پشتیبان در کنار سایر پایگاه‌های اورژانس طی مسیر در این مراسم آماده خدمت رسانی هستند.

توکلی با بیان اینکه هماهنگی لازم با دانشگاه‌های علوم پزشکی جهت آماده باش بیمارستان‌ها و مراکز درمانی صورت گرفته است، ادامه داد: مرکز هدایت عملیات بحران استان تهران (EOC)، مرکز ارتباطات و اعزام و راهبری عملیات استان همراه با سایر پایگاه‌های اورژانس استان تهران در حالت آماده باش کامل هستند.

منبع: ایسنا


12123707
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو بسته ویژه روز مادر در بازه زمانی روز چهارشنبه تا پایان روز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ برای تمامی مشترکان دائمی و اعتباری همراه اول قابل فعالسازی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: فعالان و کسب و کار‌های دیجیتال باید بتوانند در این فضا بدون مانع فعالیت کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف زیاد قهوه ممکن است درد مزمن را در بزرگسالان مسن‌تر تشدید کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان احتمال انقراض نسل انسان به دلیل توسعه هوش مصنوعی و مشکلاتی که آن به دنبال خواهد داشت را بعید نمی‌دانند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تهران گفت: سهم پژوهش در کشور حتی به نیم درصد هم نمی‌رسد و پیشرفت علمی بدون آزادی و تأمین منابع ممکن نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان بین‌المللی، از دست دادن حس بویایی به نشانه مهمی تبدیل شده است که می‌تواند طیف وسیعی از بیماری‌ها را آشکار کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلسکوپ‌های فضایی سیاه‌چاله‌ای را شناسایی کردند که «از خورشید تقلید» و شدیدترین باد‌های کیهانی شناخته شده را آزاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی بلک شارک پد ۷ پرو، دارای شاسی بادوام ساخته شده از آلومینیوم، پلاستیک محکم و شیشه مقاوم در برابر ضربه و خش خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش از ثبت‌نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: نام‌نویسی در این آزمون تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بیماری‌های عفونی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: ویروس آنفلوآنزای امسال جدید نیست و تنها به دلیل تغییر جهش، سرایت‌پذیری آن افزایش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است