علمی فناوری 17:24 - 14 آذر 1403
رئیس مرکز اورژانس تهران از استقرار ۳۰ دستگاه آمبولانس و موتورلانس در مراسم تشییع شهدای گمنام در پایتخت خبر داد.

استقرار ۳۰ دستگاه آمبولانس و موتورلانس در مراسم بدرقه شهدای گمنام در پایتخت

محمد اسماعیل توکلی رئیس مرکز اورژانس تهران از تمهیدات این سازمان برای برگزاری مراسم بدرقه شهدای گمنام خبر داد و گفت: ناوگان اورژانس استان تهران از ساعات اولیه صبح فردا پنجشنبه ۱۵ آذر ماه تا پایان این مراسم در مسیر تشییع مستقر هستند.

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می‌شود جمعیت زیادی در این مراسم حضور داشته باشند، گفت: ۳۰ دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، موتورلانس، خودروی ارتباطات رادیویی سیار، خودروی فرماندهی عملیات و پشتیبان در کنار سایر پایگاه‌های اورژانس طی مسیر در این مراسم آماده خدمت رسانی هستند.

توکلی با بیان اینکه هماهنگی لازم با دانشگاه‌های علوم پزشکی جهت آماده باش بیمارستان‌ها و مراکز درمانی صورت گرفته است، ادامه داد: مرکز هدایت عملیات بحران استان تهران (EOC)، مرکز ارتباطات و اعزام و راهبری عملیات استان همراه با سایر پایگاه‌های اورژانس استان تهران در حالت آماده باش کامل هستند.

منبع: ایسنا


12123707
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیماران بهتر است پس از مراجعه به پزشک، تصمیمات درمانگر را اولویت تصمیمات خود قرار دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رکورد ابتلا به بیماری دیابت در ایران بسیار زیاد است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت Oppo به زودی یکی از بهترین گوشی‌های خود را در رقابت با دیگر گوشی‌های اندرویدی عرضه خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک داروی جدید نتایج شگفت‌انگیزی در درمان بیماری عصبی ناتوان‌کننده ثبت کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته قائم مقام وزیر بهداشت برخی از بیمارستان‌ها همزمان با بازسازی بخش‌ها، خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با انجام یک فعایت کوتاه چند دقیقه‌ای در روز، می‌توان استرس را کاهش داد و وضعیت خواب را بهبود بخشید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روسکسموس اعلام کرد که موشک فضایی جدید سایوز-۵ برای آماده‌سازی جهت پرتاب، به پایگاه فضایی بایکونور رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت «متا» با اعلام حذف دکمه‌های لایک و اشتراک‌گذاری خارجی در سال ۲۰۲۶ از پایان یک دوره تاریخی در شبکه اجتماعی «فیس‌بوک» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان یک سازوکار دفاعی جدید را که باکتری‌ها برای مقاومت در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها به کار می‌برند، شناسایی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: بسیاری از نیازمندی‌های امروز ما در چارچوب کتب درسی، تعریف نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است