علمی فناوری 14:04 - 03 آذر 1401
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه در لیبرال‌ترین کشورها هم باید التزام به قانون داشت گفت: حجاب در کشور قانون است و باید قانون را رعایت کرد، در غیر این صورت سنگ روی سنگ نمی ماند.

آملی‌لاریجانی: حجاب در کشور قانون است/ در لیبرال‌ترین کشورها هم باید التزام به قانون داشت

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جمعی از دانشجویان دانشگاه شریف و نمایندگان تشکل‌های سیاسی این دانشگاه صبح امروز (پنجشنبه سوم آذر) با آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و به بیان سوالات، ابهامات، برداشت‌ها، دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

در ابتدای این دیدار، آملی‌لاریجانی با قرائت آیه نور از قرآن مجید گفت: خداوند ما را از کسانی قرار بدهد که به نور الهی هدایت می‌شوند. از اینکه در خدمت شما جوانان دانشجو هستم، بسیار مسرورم و از اینکه امروز این توفیق حاصل شده است، خداوند را شاکرم و آمادم صحبت‌های شما که مانند فرزندانم هستید را بشنوم و اگر نکته‌ای بود، خدمت شما طرح کنم.

در ادامه نمایندگانی از انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریف، بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، جامعه اسلامی دانشجویان، شورای صنفی دانشگاه شریف، نماینده انجمن اسلامی مستقل، هیئت دانشجویان دانشگاه شریف و جمعی از دانشجویان در فضایی صمیمانه به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند.

آملی‌لاریجانی پس از شنیدن نظرات و دیدگاه‌های دانشجویان دانشگاه شریف با تاکید بر اینکه ما دنبال شنیدن حرف‌ها هستیم و در این دیدار از جانب خودم صحبت می‌کنم، گفت: این مرزبندی با مسئولان را قبول ندارم. اشکالی در روش کار شما و روش قضاوت و نتیجه‌گیری برخی از شما دیدم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه حجاب در کشور قانون است گفت: در لیبرال ترین کشورها هم باید التزام به قانون داشت. در غیر این صورت سنگ روی سنگ نمی ماند. باید قانون را رعایت کرد. آیا شما توهین را جرم می دانید یا نه؟ در همه دنیا جرم است. آیا نباید با مجرم برخورد کرد؟ چه فرقی می کند که یک دانشجو جرمی را مرتکب شود یا یک فرد غیردانشجو؟ نباید بین دانشجو و غیر دانشجو در این جهت فرق گذاشت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به دانشجویان گفت: این حرف شما که اعتراضات باید شنیده شود حرف صحیحی است. این که شنیدن صوری نباشد هم درست است. شما تحرکات دشمن بیرونی را دشمن تراشی ندانید. آمریکایی‌ها در تسلیح گروه‌های تروریست در آن سوی مرزهای کردستان نقش دارند. شما دانشجویان در شناخت نقش دشمن خارجی و پایگاه‌های منافقین و برخی کشورهای منطقه چقدر تلاش کرده‌اید؟

وی گفت: معقول‌ترین راه، اصلاح اشکالات و خرابی‌ها است. آینده امیدوارکننده است. شما در یکی از بهترین دانشگاه‌های دنیا درس می‌خوانید و مطالبات شما که در یکی از بهترین دانشگاه‌های جهان تحصیل می‌کنید باید بالاتر از سلف سرویس مختلط باشد. این نظام ظرفیت اصلاح خود را دارد.

آملی لاریجانی با دعوت جوانان به خودسازی گفت: شما جوان هستید. در سن ساختن خود و شخصیت معنوی خود هستید. در ارتقای شخصیت معنوی، باید برنامه ساختن داشت زیرا که مسیری بی نهایت در پیشگاه انسان وجود دارد. این هستی در دنیایی دیگر، با نحو حیاتی دیگر ادامه می‌یابد. ما انسان‌ها، تمام کارها و حرف‌هایمان اگر در چارچوب معنوی قرار گرفت، در مسیر بی‌نهایت و بدون مرگ، رنگی دیگر پیدا می‌کند. به فکر خودتان باشید.

این دیدار صمیمانه پس از اقامه نماز و صرف ناهار ادامه نیز یافت.

پایان پیام/


11746982
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی پذیرفته‌شدگان نهائی رشته‌های شرایط خاص سری دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت، با اشاره به نوسان آمار افراد فاقد بیمه درمانی در کشور گفت: عمده جمعیت فاقد پوشش بیمه، شاغلان غیررسمی شهری هستند که حدود ۱۸ میلیون نفر برآورد می‌شوند و به دلیل ناپایداری وضعیت شغلی، گاهی تحت پوشش...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت از تعریف ردیف بودجه فرهنگی مستقل برای دانشجویان علوم پزشکی خبر داد و گفت: ما نیاز بیشتری داریم تا با تخصیص منابع لازم، نشاط دانشگاه هرچه بیشتر افزایش پیدا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با برگزاری چهارمین کنفرانس ملی فضای سایبر که با هدف ایجاد نگاهی میان‌رشته‌ای در حوزه سایبر و بر پایه دانش سایبرنتیک برپا می‌شود، از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر نیز تجلیل خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات‌مدیره انجمن علمی متخصصین پزشکی خانواده ایران بر نقش بنیادی پزشکی خانواده در نظام سلامت تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو داروی پرمصرف امپرازول و پنتوپرازول که برای کاهش اسید معده و درمان مشکلاتی مانند رفلاکس و زخم معده تجویز می‌شوند، باید تنها تحت نظر پزشک مصرف شوند؛ چراکه مصرف خودسرانه یا طولانی‌مدت آنها می‌تواند عوارض قابل توجهی به همراه داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: رسیدگی به معیشت فرهنگیان، اولویت اصلی ماست، «فوق‌العاده خاص» باید به آموزش و پرورش و معلمان تخصیص داده شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به مراحل پایانی روند رسیدگی به پرونده دانشجویان، گروه‌های دانشجویی و شخصیت‌های برجسته فداکاری چهاردهمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران شمار برگزیدگان نهایی آن به‌زودی مشخص می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با سفیر اندونزی در تهران، بر اهمیت فعالیت کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور تأکید کرد و ضرورت از سرگیری فعالیت این کمیسیون را یادآور شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با پروژه ملی فیبر نوری، وزارت ارتباطات برنامه‌هایی، چون توسعه eSIM و اینترنت اشیا را برای تکمیل زنجیره تحول دیجیتال دنبال می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است