علمی فناوری 14:04 - 03 آذر 1401
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه در لیبرال‌ترین کشورها هم باید التزام به قانون داشت گفت: حجاب در کشور قانون است و باید قانون را رعایت کرد، در غیر این صورت سنگ روی سنگ نمی ماند.

آملی‌لاریجانی: حجاب در کشور قانون است/ در لیبرال‌ترین کشورها هم باید التزام به قانون داشت

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جمعی از دانشجویان دانشگاه شریف و نمایندگان تشکل‌های سیاسی این دانشگاه صبح امروز (پنجشنبه سوم آذر) با آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و به بیان سوالات، ابهامات، برداشت‌ها، دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

در ابتدای این دیدار، آملی‌لاریجانی با قرائت آیه نور از قرآن مجید گفت: خداوند ما را از کسانی قرار بدهد که به نور الهی هدایت می‌شوند. از اینکه در خدمت شما جوانان دانشجو هستم، بسیار مسرورم و از اینکه امروز این توفیق حاصل شده است، خداوند را شاکرم و آمادم صحبت‌های شما که مانند فرزندانم هستید را بشنوم و اگر نکته‌ای بود، خدمت شما طرح کنم.

در ادامه نمایندگانی از انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریف، بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، جامعه اسلامی دانشجویان، شورای صنفی دانشگاه شریف، نماینده انجمن اسلامی مستقل، هیئت دانشجویان دانشگاه شریف و جمعی از دانشجویان در فضایی صمیمانه به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند.

آملی‌لاریجانی پس از شنیدن نظرات و دیدگاه‌های دانشجویان دانشگاه شریف با تاکید بر اینکه ما دنبال شنیدن حرف‌ها هستیم و در این دیدار از جانب خودم صحبت می‌کنم، گفت: این مرزبندی با مسئولان را قبول ندارم. اشکالی در روش کار شما و روش قضاوت و نتیجه‌گیری برخی از شما دیدم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه حجاب در کشور قانون است گفت: در لیبرال ترین کشورها هم باید التزام به قانون داشت. در غیر این صورت سنگ روی سنگ نمی ماند. باید قانون را رعایت کرد. آیا شما توهین را جرم می دانید یا نه؟ در همه دنیا جرم است. آیا نباید با مجرم برخورد کرد؟ چه فرقی می کند که یک دانشجو جرمی را مرتکب شود یا یک فرد غیردانشجو؟ نباید بین دانشجو و غیر دانشجو در این جهت فرق گذاشت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به دانشجویان گفت: این حرف شما که اعتراضات باید شنیده شود حرف صحیحی است. این که شنیدن صوری نباشد هم درست است. شما تحرکات دشمن بیرونی را دشمن تراشی ندانید. آمریکایی‌ها در تسلیح گروه‌های تروریست در آن سوی مرزهای کردستان نقش دارند. شما دانشجویان در شناخت نقش دشمن خارجی و پایگاه‌های منافقین و برخی کشورهای منطقه چقدر تلاش کرده‌اید؟

وی گفت: معقول‌ترین راه، اصلاح اشکالات و خرابی‌ها است. آینده امیدوارکننده است. شما در یکی از بهترین دانشگاه‌های دنیا درس می‌خوانید و مطالبات شما که در یکی از بهترین دانشگاه‌های جهان تحصیل می‌کنید باید بالاتر از سلف سرویس مختلط باشد. این نظام ظرفیت اصلاح خود را دارد.

آملی لاریجانی با دعوت جوانان به خودسازی گفت: شما جوان هستید. در سن ساختن خود و شخصیت معنوی خود هستید. در ارتقای شخصیت معنوی، باید برنامه ساختن داشت زیرا که مسیری بی نهایت در پیشگاه انسان وجود دارد. این هستی در دنیایی دیگر، با نحو حیاتی دیگر ادامه می‌یابد. ما انسان‌ها، تمام کارها و حرف‌هایمان اگر در چارچوب معنوی قرار گرفت، در مسیر بی‌نهایت و بدون مرگ، رنگی دیگر پیدا می‌کند. به فکر خودتان باشید.

این دیدار صمیمانه پس از اقامه نماز و صرف ناهار ادامه نیز یافت.

پایان پیام/


11746982
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان پایه دوازدهم جشنواره رویانا بر اساس تفاهم‌نامه‌ای با وزارت آموزش و پرورش از امتیاز ورود بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان بهره‌مند می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان از توسعه پوشش‌های اصلاح‌شده دما‌بالا خبر داد و گفت: فناوری‌ داریم که می‌تواند عمر قطعات توربین را تا ۲۰ درصد افزایش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با توسعه سامانه‌های پیشرفته کاهنده ارتعاشات در خطوط مترو، موفق شد محصولی راهبردی را که سال‌ها از خارج کشور تأمین می‌شد، داخلی‌سازی کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تکیه بر تحقیق و توسعه و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، موفق به طراحی و تولید تب‌سنج‌های غیرتماسی و سمعک‌های هوشمند شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مشکلات گوارشی ریشه در روح و روان انسان دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات پزشکان مشاهده می‌کنند که کلیه‌های یک فرد با یکدیگر به یک اندازه نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جایگزینی زیرلایه مسی جامد با فویل‌های فلزی سوراخ‌دار، طول عمر باتری‌های لیتیوم-یون با ظرفیت بالا با آند‌های سیلیکونی را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روسکاسموس اعلام کرد که آزمایش‌هایی را روی فضاپیمای باری پروگرس MS-۳۳ که به ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال خواهد شد، انجام داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که مریخ میلیارد‌ها سال پیش آب و هوای گرم و مرطوبی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه باز کردن روزه در زمان افطار امری مهم است که باید به آن توجه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است