علمی فناوری 09:39 - 14 آذر 1403
برای اولین بار نماینده شورای صنفی دانشجویان در حضور رئیس‌جمهور در روز دانشجو سخنرانی می‌کند و امسال تعداد بیشتری از تشکل‌های دانشجویان سخنرانی خواهند داشت.

جزئیات برنامه روز دانشجو/ سخنرانی نماینده شورای صنفی در حضور رئیس‌جمهور

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه برای اولین بار نماینده شورای صنفی دانشجویان در حضور رئیس جمهور در روز دانشجو سخنرانی می‌کند، گفت: در مراسم امسال تعداد بیشتری از تشکل‌های دانشجویان سخنرانی خواهند داشت.

 مسعود حبیبی ضمن بیان این مطلب به تشریح جزییات برنامه روز دانشجو که با حضور رییس جمهور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود پرداخت و اظهار کرد: تصمیم این شد رییس جمهور روز شنبه ۱۷ آذر برای حضور در برنامه رسمی ۱۶ آذر (روز دانشجو) در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف حاضر باشند.

وی در ادامه تصریح کرد: در برنامه روز شنبه نمایندگان تشکل‌ها و کانون‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌ها حضور پیدا خواهند کرد و برای اولین بار نماینده شورای صنفی دانشجویان در مقابل رییس جمهور سخرانی خواهند داشت.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تاکید کرد: در سال‌های گذشته معمولا نماینده شورای صنفی در این مراسم سخنرانی نمی‌کرد، اما امسال این امکان فراهم شده است. ضمن اینکه در برنامه روز دانشجوی امسال تعداد بیشتری از نمایندگان دانشجویی در مقابل رییس جمهور سخنرانی خواهند کرد.

حبیبی افزود: وزاری علوم و بهداشت همچنین از دیگر مهمانان مراسم روز شنبه روز دانشجو هستند که حتما یکی از وزرا در این برنامه سخنرانی خواهد کرد.

منبع: ایسنا


12123505
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش، بر ضرورت تحول بنیادین و پایدار در نظام تعلیم و تربیت تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افراد با مزاج گرم و‌ تر باید زنجبیل را با احتیاط مصرف کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت با تشریح تجربیات مدیریت بحران در جریان جنگ ۱۲ روزه اعلام کرد: نظام سلامت کشور با آمادگی کامل، هماهنگی مثال‌زدنی و بدون کمترین اختلال، به خدمت‌رسانی به مردم ادامه داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که یک رژیم غذایی گیاهی سرشار از غذا‌های فرآوری شده، برخلاف رژیم‌های غذایی گیاهی سالم مبتنی بر غذا‌های کامل و تازه، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان فضایی هشدار می‌دهند که مدار پایین زمین به سرعت در حال نزدیک شدن به نقطه‌ای بحرانی است که می‌تواند بشریت را از توانایی کنترل فضای نزدیک به زمین محروم کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موتورولا از Moto G Power جدید رونمایی کرده است که مجهز به فناوری و مشخصات پیشرفته برای رقابت با جدیدترین گوشی‌های اندرویدی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آلودگی هوا و استعمال دخانیات سبب بروز سرطان مثانه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش نبود نرم‌افزار‌های جامع مدیریت مدرسه را یکی از خلأ‌های جدی دانست و گفت: مدیریت مدرسه، ارتباط با اولیا و ارزشیابی دانش‌آموزان باید هوشمند شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به پایین‌تر بودن سن ابتلا به سرطان پستان در ایران نسبت به میانگین جهانی گفت: تشخیص دیرهنگام بیماری چالش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشجوی پزشکی حاضر در عمره دانشجویی می‌گوید این سفر، پزشکی را از یک رشته تحصیلی به یک تعهد انسانی تبدیل کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است