علمی فناوری 10:02 - 28 فروردین 1403
رئیس اداره دارو سنتی گفت: صرفاً زالوی طبی عرضه شده در داروخانه واجد برچسب اصالت، مورد تایید سازمان غذا و دارو برای تجویز و استعمال خواهد بود.

زالوی طبی عرضه شده در داروخانه مورد تایید است

 مریم مشهود رئیس اداره دارو سنتی، اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل گفت: بر اساس اعلام دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در حال حاضر صرفا متخصصان طب ایرانی، مجوز استفاده از زالو درمانی را دارند، و اگر در دستور العمل ها بازنگری شود طبیعتا در شناسنامه و استاندارد خدمت زالودرمانی هم تغییرات لحاظ خواهد شد.

وی با هشدار نسبت به موارد فاقد مجوز در حوزه درمان و پرورش زالو گفت: در کمیته ملی زالوی طبی که در فروردین ماه سال  و با هدف تسهیل کسب و کار و تحقق شعار "رشد تولید با مشارکت مردم" در حوزه پرورش زالو جاری برگزار شد موافقت بعمل آمد که با بازنگری همه اعضای کمیته ملی زالو، در فرآیند صدور مجوزها، مسیر دریافت مجوز برای متقاضیان تسهیل گردد لذا پس از استعلام از ارگان های ذیربط،  صدور مجوز نهایی زالوی طبی فقط از سوی یک سازمان صورت گیرد.

رئیس اداره دارو سنتی، اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ادامه داد: بر اساس دستورالعملی‌ که در سایت سازمان غذا و دارو هم منتشر شده است؛ صرفاً زالوی طبی عرضه شده در داروخانه واجد برچسب اصالت، مورد تایید سازمان غذا و دارو برای تجویز و استعمال خواهد بود چرا که تحت نظارت مسئول فنی شخص، حقوقی یا شرکت دارای مجوز بسته بندی و کد IRC است.


12047782
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان بیست‌ودومین دوره جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، در مراحل نهایی صدور مجوز قرار دارد و انتظار می‌رود در ماه جاری اعلام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر ترویج اتحادیه بین‌المللی نجوم (IAU Office for Astronomy Outreach) اعلام کرد ایران با ثبت بیش از ۳۰ رویداد نجومی، پس از کشور رومانی، در جایگاه دوم برگزارکنندگان پرتعداد جشن جهانی «۱۰۰ ساعت نجوم ۲۰۲۵» قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت مدیریت علمی و نظام‌مند آلودگی هوا، گفت: این بحران که طی چند دهه شکل گرفته، سلامت مردم به‌ویژه اقشار آسیب‌پذیر را تهدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به شیوع حساسیت‌های پوستی ناشی از مصرف ناآگاهانه محصولات آرایشی، بر ضرورت توجه دقیق مصرف‌کنندگان به فهرست ترکیبات، انجام تست حساسیت پیش از مصرف رنگ‌مو و پرهیز از محص...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران گفت: طلوع ماه کامل و مقارنه ماه و سیاره مشتری همزمان با ۱۳ دی و ۱۳ رجب، سالروز ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر، از مهم‌ترین پدیده‌های نجومی مهم هفته پیش‌رو (هشتم تا پانزدهم دی) است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از بازگشت آموزش سواد پایه به مدارس و فعالیت حدود ۲ هزار پایگاه آموزشی در سراسر کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین سیگنال‌های هر سه ماهواره بومی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر» که عصر امروز به فضا پرتاب شدند، با موفقیت دریافت شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یزدانیان با اعلام ثبت ۱۰ پرتاب موفق در یک‌سال‌ونیم گذشته گفت پرتاب همزمان سه ماهواره سنجشی بومی، نشانه تثبیت فناوری فضایی ایران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات گفت: پرتاب همزمان سه ماهواره ایرانی می‌تواند با تقویت پایش منابع طبیعی در مناطق روستایی و دورافتاده، نقش مستقیمی در بهبود کیفیت زندگی مردم ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در مورد مدیریت منابع آبی کشور با استفاده از ماهواره‌های سنجشی سخن گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است