علمی فناوری 14:59 - 09 آذر 1401

ثبت رکورد تازه ترافیک تولید و مصرف داده در داخل کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، ظهر امروز (چهارشنبه نهم آذرماه) در حاشیه جلسه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: شب گذشته هم‌زمان با برگزاری مسابقه فوتبال ایران و آمریکا، رکورد جدیدی در تولید و مصرف ترافیک داخلی کشور ثبت شد و به بیش از ۶ ترابیت بر ثانیه رسید که بخش قابل‌توجه آن مربوط به پخش زنده فوتبال توسط پلتفرم تلوبیون و سایر پلتفرم‌هایی بود که سیگنال صداوسیما را به صورت زنده پخش می‌کردند.

وی افزود: این برای نخستین بار بود که شاهد چنین ترافیکی در شبکه کشور بودیم. این مرهون زحمات چند ماه اخیر همکاران بود که زیرساخت‌های ارتباطی را فراهم کرده و آن را به‌طور مکرر توسعه دادند تا مردم تجربه کاربری خوبی را داشته باشند.

زارع پور ادامه داد: این اتفاق نتیجه بازنگری جریان ترافیک شبکه داده و توزیع مناسب ترافیک در کشور بوده است. این رکورد نشان داد که هم زیرساخت‌های ارتباطی کشور آماده است و هم آمادگی پذیرایی از کاربران میلیونی در پلتفرم‌های داخلی وجود دارد.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: دیشب فقط پلتفرم تلوبیون بیش از دو و نیم ترابیت بر ثانیه ترافیک داشت که عدد بسیار بزرگی است و تاکنون هیچ پلتفرم داخلی و خارجی در کشور چنین ترافیکی را ثبت نکرده است.

زارع پور در خاتمه گفت: این مسئله جای تبریک به خانواده بزرگ ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور دارد که هم توانسته‌اند زیرساخت‌های ارتباطی کشور را فراهم کنند که پذیرای چنین ترافیکی باشند و هم پلتفرم‌های کشور به چنین رشدی رسیده‌اند که می‌توانند ترافیک‌هایی با این حجم را مدیریت کنند.


11752231
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام در آزمون اختصاصی دانشجو معلمان سال ۱۴۰۵ از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور امروز پایان می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل یک شرکت تولید دارو‌های گیاهی، بر اساس اسناد بالادستی، سهم دارو‌های گیاهی باید ۲۰ درصد از بازار دارو‌یی کشور باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیر فروش یک شرکت دانش بنیان، با وجود وابستگی به واردات مواد اولیه یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است فرآیند تولید لوله‌های استیل را به‌صورت کامل در داخل کشور بومی‌سازی کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، با ورود فناوری روشنایی دقیق مبتنی بر LED، تشخیص مواد فاسد، تفکیک بافت‌های پزشکی و بهینه‌سازی کشت گیاهان دارویی با دقت بالاتری انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشجوی دکتری دانشگاه تهران تجربه سفر عمره را فرصتی برای آرامش درونی و بازنگری در مسیر زندگی شخصی و تحصیلی خود توصیف می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: برخلاف برخی باور‌های نادرست، مصرف ویتامین D نه‌تنها باعث افزایش وزن نمی‌شود، بلکه می‌تواند در بهبود وضعیت متابولیک و کمک به روند کاهش وزن نقش داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فشار امتحان‌ها و استرس ناشی از آنها، انگیزه و عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان را کاهش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای 3I/ATLAS در طول سفر تاریخی خود به فراتر از منظومه شمسی، یک پدیده نجومی نادر را آشکار کرد که دانشمندان را متحیر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان تغییرات قابل توجهی در باکتری‌های روده بیماران در شروع بیماری التهابی روده کشف کرده‌اند که امکان تشخیص زودهنگام و توسعه درمان‌های نوآورانه را فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه نشان داده است که زنان علائم بیماری را بهتر از مردان بروز می‌دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است