علمی فناوری 14:59 - 09 آذر 1401

ثبت رکورد تازه ترافیک تولید و مصرف داده در داخل کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، ظهر امروز (چهارشنبه نهم آذرماه) در حاشیه جلسه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: شب گذشته هم‌زمان با برگزاری مسابقه فوتبال ایران و آمریکا، رکورد جدیدی در تولید و مصرف ترافیک داخلی کشور ثبت شد و به بیش از ۶ ترابیت بر ثانیه رسید که بخش قابل‌توجه آن مربوط به پخش زنده فوتبال توسط پلتفرم تلوبیون و سایر پلتفرم‌هایی بود که سیگنال صداوسیما را به صورت زنده پخش می‌کردند.

وی افزود: این برای نخستین بار بود که شاهد چنین ترافیکی در شبکه کشور بودیم. این مرهون زحمات چند ماه اخیر همکاران بود که زیرساخت‌های ارتباطی را فراهم کرده و آن را به‌طور مکرر توسعه دادند تا مردم تجربه کاربری خوبی را داشته باشند.

زارع پور ادامه داد: این اتفاق نتیجه بازنگری جریان ترافیک شبکه داده و توزیع مناسب ترافیک در کشور بوده است. این رکورد نشان داد که هم زیرساخت‌های ارتباطی کشور آماده است و هم آمادگی پذیرایی از کاربران میلیونی در پلتفرم‌های داخلی وجود دارد.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: دیشب فقط پلتفرم تلوبیون بیش از دو و نیم ترابیت بر ثانیه ترافیک داشت که عدد بسیار بزرگی است و تاکنون هیچ پلتفرم داخلی و خارجی در کشور چنین ترافیکی را ثبت نکرده است.

زارع پور در خاتمه گفت: این مسئله جای تبریک به خانواده بزرگ ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور دارد که هم توانسته‌اند زیرساخت‌های ارتباطی کشور را فراهم کنند که پذیرای چنین ترافیکی باشند و هم پلتفرم‌های کشور به چنین رشدی رسیده‌اند که می‌توانند ترافیک‌هایی با این حجم را مدیریت کنند.


11752231
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از رژیم‌های غذایی به صورت صددرصدی اشتباه هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم اعلام کرد: خبر منتشرشده در برخی کانال‌های خبری درباره اعلام وزارت علوم مبنی بر مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری، صحت ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از حفظ ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی دارو و تجهیزات پزشکی در بودجه ۱۴۰۵ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده افطار بهتر است که سبک و مقوی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد غذا‌های فرآوری شده و فوق فرآوری شده ممکن است خطر افسردگی، میگرن، زوال عقل و بیماری آلزایمر را افزایش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان روسی آزمایش‌های پزشکی مهمی را در ایستگاه فضایی انجام خواهند داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید از کالج بینایی‌سنجی در دانشگاه ایالتی نیویورک نشان می‌دهد که نزدیک بینی ممکن است در یک عادت بصری ساده و روزمره که ما در خانه انجام می‌دهیم، نهفته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان نتایج انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (ورودی بهمن) اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از دیدگاه علمی بهتر است وعده افطار جدا از وعده شام باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده سحری از اهمیت بالایی در ماه مبارک رمضان برخوردار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است