علمی فناوری 14:59 - 09 آذر 1401

ثبت رکورد تازه ترافیک تولید و مصرف داده در داخل کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، ظهر امروز (چهارشنبه نهم آذرماه) در حاشیه جلسه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: شب گذشته هم‌زمان با برگزاری مسابقه فوتبال ایران و آمریکا، رکورد جدیدی در تولید و مصرف ترافیک داخلی کشور ثبت شد و به بیش از ۶ ترابیت بر ثانیه رسید که بخش قابل‌توجه آن مربوط به پخش زنده فوتبال توسط پلتفرم تلوبیون و سایر پلتفرم‌هایی بود که سیگنال صداوسیما را به صورت زنده پخش می‌کردند.

وی افزود: این برای نخستین بار بود که شاهد چنین ترافیکی در شبکه کشور بودیم. این مرهون زحمات چند ماه اخیر همکاران بود که زیرساخت‌های ارتباطی را فراهم کرده و آن را به‌طور مکرر توسعه دادند تا مردم تجربه کاربری خوبی را داشته باشند.

زارع پور ادامه داد: این اتفاق نتیجه بازنگری جریان ترافیک شبکه داده و توزیع مناسب ترافیک در کشور بوده است. این رکورد نشان داد که هم زیرساخت‌های ارتباطی کشور آماده است و هم آمادگی پذیرایی از کاربران میلیونی در پلتفرم‌های داخلی وجود دارد.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: دیشب فقط پلتفرم تلوبیون بیش از دو و نیم ترابیت بر ثانیه ترافیک داشت که عدد بسیار بزرگی است و تاکنون هیچ پلتفرم داخلی و خارجی در کشور چنین ترافیکی را ثبت نکرده است.

زارع پور در خاتمه گفت: این مسئله جای تبریک به خانواده بزرگ ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور دارد که هم توانسته‌اند زیرساخت‌های ارتباطی کشور را فراهم کنند که پذیرای چنین ترافیکی باشند و هم پلتفرم‌های کشور به چنین رشدی رسیده‌اند که می‌توانند ترافیک‌هایی با این حجم را مدیریت کنند.


11752231
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت: در سال گذشته، ۳۰ هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس هیئت امنایی و غیردولتی، تحصیل رایگان داشته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تمرکززدایی از ترافیک داده برای بهبود تجربه کاربری گیمر‌ها و حمایت از فعالان تولید محتوا به ویژه صنعت بازی را دو برنامه محوری در حوزه توسعه زیرساخت و خدمات محتوایی این معاونت عنوان کرد....
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بروز و وقوع ضعف و سرگیجه را باید جدی گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مادران شیرده باید توجه ویژه‌ای به خورد و خوراک خود داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: کارکنان نظام سلامت بدون توجه به گرایش‌های سیاسی و اجتماعی، با تعهد حرفه‌ای و از جان و دل در مسیر درمان بیماران و مجروحان خدمت‌رسانی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی عوامل می‌توانند بر عملکرد قلب تاثیر بگذارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس گفت: طرح‌های مدارس آینده قابلیت اجرا در مناطق محروم کشور را دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر ۳۰ هزار معلم بازنشسته به آموزش و پرورش خدمات ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: فناوری‌ها و دستاورد‌های علمی، الگو‌های موجود زندگی و ساختار‌های سنتی را به طور اساسی تغییر داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سیمایی صراف گفت: مصرف انرژی و آب در ایران چندین برابر میانگین جهانی است و عوامل اقتصادی، زیرساختی و فرهنگی موجب پرمصرفی شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است