علمی فناوری 12:00 - 05 فروردین 1402

۳ فضانورد  یک سال در ایستگاه فضایی بین المللی می مانند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، به این ترتیب مدت زمان اقامت آنها در آزمایشگاه فضایی بیش از یک سال خواهد شد.

دلیل تاخیر سفر بازگشت سرگی پروکوپیف، دیمیتری پتلین همراه فرانک روبیو به زمین نشتی مایع خنک کننده در کپسول سایوزی متصل به ایستگاه بود.

در همین راستا در اواخر ماه فوریه یک کپسول سایوز خالی برای نجات به ایستگاه فضایی بین المللی فرستاده شد. به گفته سازمان فضایی روسیه، فرایند جایگزین شدن این ۳ خدمه که قرار بود با کمک این کپسول انجام شود، اکنون به ۱۵ سپتامبر به تاخیر افتاده است.

پروکوپیف، پتلین و روبیو قرار است ۲۷ سپتامبر به زمین بازگردند. آنها ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۲ میلادی به ایستگاه فضایی بین المللی سفر کرده بودند.


11847652
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک فلوشیپ فوق‌تخصصی پا و مچ پا، ماساژ درمانی پا اگرچه در اغلب موارد بی‌خطر است، اما در صورت ابتلا به ترومبوز ورید عمقی می‌تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت: آزمون جذب نیروی خدماتی امسال  برای  جذب ۷۳۰۰ نفر برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج «رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های جهان Times Higher Education ۲۰۲۶» از تحولی تدریجی، اما معنادار در نقشه آموزش عالی جهان حکایت دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام تعطیلی استان تهران در روز شنبه چهارم بهمن، تعدادی از دانشگاه‌ها آزمون‌های حضوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی را لغو کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آموزش‌وپرورش شهر تهران اعلام کرد: مدارس تهران به‌دنبال تداوم سرمای هوا؛ روز شنبه ۴ بهمن غیرحضوری شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است