علمی فناوری 08:32 - 24 اردیبهشت 1401

افزایش ظرفیت پهنای باند داخلی برای طرح اصلاح یارانه ها

مهدی سالم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های همکاری وزارت ارتباطات در طرح «باز توزیع عادلانه و مردمی سازی نظام پرداخت یارانه‌ها» گفت: وزارت ارتباطات آماده کمک رسانی فنی به دستگاه‌های مجری و مرتبط با این طرح است.

وی گفت: هم اکنون ظرفیت پهنای باند اینترنت داخلی برای IP های مدنظر سازمان‌های مجری طرح اصلاح نظام یارانه‌ها، تا دو برابر افزایش یافته است.

سالم درباره مسئولیت‌های فنی وزارت ارتباطات در اجرای مطلوب‌تر این طرح افزود: وزارت ارتباطات آماده کمک به زیرساخت‌های فنی مورد نیاز وزارتخانه‌های رفاه، کشاورزی و اقتصاد است.

سخنگوی وزارت ارتباطات با بیان اینکه کارگروه ویژه ای برای اقدامات تبیینی و نیز اقدامات حوزه‌های پشتیبانی و عملیاتی مرتبط با این طرح در وزارت ارتباطات تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: در این راستا هم اکنون سازمان فناوری اطلاعات ایران در حال تقویت مرکز ملی تبادل اطلاعات (GSB) است و در حوزه ارسال پیامک‌های ستاد هدفمندی برای خانوارها نیز تیم وزارت ارتباطات مطابق با وظایف محوله خود، مشغول کار است.

سالم اظهار داشت: سازمان فناوری اطلاعات ایران کاملاً آماده سرویس دهی به مجموعه‌های ذیربط است و هر کدام از سازمان‌های متولی می‌توانند درخواست خود را در این راستا به وزارت ارتباطات اعلام کنند.

وی در مورد دلایل اختلال در سایت هدفمندی یارانه‌ها در روزهای اخیر نیز تاکید کرد: این موضوع ارتباطی با دیتاسنتر وزارت ارتباطات نداشته و دلیل آن حجم ورودی انبوه به واسطه تقاضای مردم در یک بازه زمانی بوده که روی این سایت مشکلات فنی به وجود آورد و البته مقطعی بود. اما به طور کل پیگیری این موضوع مربوط به حیطه وظایف وزارت ارتباطات نمی‌شود.


11560031
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی برای اولین بار شانس زندگی در فضای بیرونی را از طریق آزمایش‌های انجام شده در ماهواره روسی
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علت اصلی سرطان معده باکتری هلیکوباکتر پیلوری است که باعث ایجاد یک بیماری پیش سرطانی به نام گاستریت آتروفیک می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دستبند هوشمندی را برای نظارت بر سلامت کاربر از طریق فعالیت سیستم عصبی توسعه داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره شناسان مجموعه‌ای از لوله‌های گدازه‌ای غول‌پیکر، به قطر یک و طول ده‌ها کیلومتر را در لایه‌های نزدیک سطح زهره شناسایی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه هویج می‌تواند بینایی را بهبود بخشد، اما معجزه نمی‌کند و دید در شب را تقویت نمی‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه «سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی» که در جلسه ۹۲۳ تاریخ ۱۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۵۴۸ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ برای اجراء اب...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بادکش و استفاده صحیح از زالو می‌تواند سبب کاهش درد زانو شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اورژانس از حریق یک پاساژ در تهرانسر خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان سهمیه تخصیصی شیرخشک بر اساس برآورد‌های تخصصی تعیین شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تأکید بر صیانت از برند ملی گفت: درج عبارت Made in Iran به‌صورت شفاف و برجسته روی بسته‌بندی محصولات آرایشی الزامی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است