علمی فناوری 08:32 - 24 اردیبهشت 1401

افزایش ظرفیت پهنای باند داخلی برای طرح اصلاح یارانه ها

مهدی سالم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های همکاری وزارت ارتباطات در طرح «باز توزیع عادلانه و مردمی سازی نظام پرداخت یارانه‌ها» گفت: وزارت ارتباطات آماده کمک رسانی فنی به دستگاه‌های مجری و مرتبط با این طرح است.

وی گفت: هم اکنون ظرفیت پهنای باند اینترنت داخلی برای IP های مدنظر سازمان‌های مجری طرح اصلاح نظام یارانه‌ها، تا دو برابر افزایش یافته است.

سالم درباره مسئولیت‌های فنی وزارت ارتباطات در اجرای مطلوب‌تر این طرح افزود: وزارت ارتباطات آماده کمک به زیرساخت‌های فنی مورد نیاز وزارتخانه‌های رفاه، کشاورزی و اقتصاد است.

سخنگوی وزارت ارتباطات با بیان اینکه کارگروه ویژه ای برای اقدامات تبیینی و نیز اقدامات حوزه‌های پشتیبانی و عملیاتی مرتبط با این طرح در وزارت ارتباطات تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: در این راستا هم اکنون سازمان فناوری اطلاعات ایران در حال تقویت مرکز ملی تبادل اطلاعات (GSB) است و در حوزه ارسال پیامک‌های ستاد هدفمندی برای خانوارها نیز تیم وزارت ارتباطات مطابق با وظایف محوله خود، مشغول کار است.

سالم اظهار داشت: سازمان فناوری اطلاعات ایران کاملاً آماده سرویس دهی به مجموعه‌های ذیربط است و هر کدام از سازمان‌های متولی می‌توانند درخواست خود را در این راستا به وزارت ارتباطات اعلام کنند.

وی در مورد دلایل اختلال در سایت هدفمندی یارانه‌ها در روزهای اخیر نیز تاکید کرد: این موضوع ارتباطی با دیتاسنتر وزارت ارتباطات نداشته و دلیل آن حجم ورودی انبوه به واسطه تقاضای مردم در یک بازه زمانی بوده که روی این سایت مشکلات فنی به وجود آورد و البته مقطعی بود. اما به طور کل پیگیری این موضوع مربوط به حیطه وظایف وزارت ارتباطات نمی‌شود.


11560031
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از رژیم‌های غذایی به صورت صددرصدی اشتباه هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم اعلام کرد: خبر منتشرشده در برخی کانال‌های خبری درباره اعلام وزارت علوم مبنی بر مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری، صحت ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از حفظ ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی دارو و تجهیزات پزشکی در بودجه ۱۴۰۵ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده افطار بهتر است که سبک و مقوی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد غذا‌های فرآوری شده و فوق فرآوری شده ممکن است خطر افسردگی، میگرن، زوال عقل و بیماری آلزایمر را افزایش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان روسی آزمایش‌های پزشکی مهمی را در ایستگاه فضایی انجام خواهند داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید از کالج بینایی‌سنجی در دانشگاه ایالتی نیویورک نشان می‌دهد که نزدیک بینی ممکن است در یک عادت بصری ساده و روزمره که ما در خانه انجام می‌دهیم، نهفته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان نتایج انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (ورودی بهمن) اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از دیدگاه علمی بهتر است وعده افطار جدا از وعده شام باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وعده سحری از اهمیت بالایی در ماه مبارک رمضان برخوردار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است