علمی فناوری 10:12 - 14 مرداد 1401

هیدروژلی برای درمان و دارورسانی به زخم های عمیق چشمی تولید شد

به گزارش خبرنگار مهر، جراحت های عمیق، به ویژه پارگی های عمیق چشم را در معرض عفونت و از بین رفتن بینایی قرار می دهد. کنترل این جراحت ها به ویژه در محیط هایی با منابع پزشکی اندک یا وضعیت اورژانسی چالش برانگیز است و ترمیم زخم معمولاً نیازمند جراحی با مهارت بالا و استفاده از قطره چشمی به طور مرتب با تکرار بالا پس از جراحی است.

برای برطرف کردن این چالش ها، گروهی از محققان با همکاری نسیم عنابی، شیما قلی زاده، امیررضا نادری و رضا دانا یک هیدروژل درزگیر ابداع کرده اند که می توان از آن به عنوان یک سیستم ترمیم سریع جدید تثبیت وضعیت کره چشم برای آسیب‌های ناشی از پارگی استفاده کرد.

به طور همزمان یک داروی آنتی بیوتیک به نام موکسی فلوکساسین (MFX) با استفاده از سیستم هیدروژل نانو ذره(NP)به طور مداوم در محل جراحت به کار می رود.

در این روش MXF NPها با استفاده از روش پراکندگی نورپویا(DLS)ترکیب شدند تا به این ترتیب قطر ذرات(PD) و شاخص پراکندگی (PDI) و همچنین کارآمدی کپسوله سازی(EE) را مشخص کنند. ماده درزگیر از متاکریلویل ژلاتین (GelMA) و گلیسیدیل متاکریلات-هیالورونیک اسید (HAGM) تشکیل شده و با محیط زیست سازگار است.

در آخر نانوذرات MFX و MFX NPهای آزاد در هیدروژل بارگذاری شدند.

این هیدروژل درزگیر می تواند به طور موفقیت آمیز NPهای حاوی آنتی بیوتیک را در خود جای دهد و به این ترتیب سطح تاثیرگذاری انتشار دارو را تا 5 روز افزایش دهد. علاوه بر این، ماده مذکور چسبندگی بالایی دارد و می تواند در برابر فشار بالا مقاومت کند.


11645542
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون شیر در تمامی استان‌ها در مدارس توزیع شده و در تهران نیز در مدارس ابتدایی دولتی این کار صورت گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: با هماهنگی صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مقرر شد سهم ارز دارو افزایش یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون درمانگران اعتیاد با هشدار نسبت به قطع ناگهانی شربت تنتور اپیوم، اعلام کرد: حذف این داروی حیاتی، نه‌تنها درمان ۶۰۰ هزار مددجو را مختل می‌کند، بلکه می‌تواند با ورشکستگی هزاران مرکز درمانی و گسترش آسیب‌های اجتماعی، به یک بحران تبدیل...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون‌های پروانه کارگزاران گمرکی، سازمان راهداری و انتخاب مشاوران رسمی مالیاتی در روز جمعه پنجم دی ماه برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت دستیابی به فناوری ساخت لوله مغزی سیار در صنعت نفت توفیق بزرگی برای کشور با ارزش‌افزوده بسیار دانست در ادامه آمادگی خود را برای ساخت محصولات فناورانه برای بار اول و بومی‌سازی دانش‌فنی این محصولات اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص بیماری‌های عفونی، بی‌دردی زخم در افراد دیابتی را نشانه خطر و پیشرفت آسیب عصبی دانست و گفت: اختلال در تنظیم قند خون می‌تواند تمام ارگان‌های بدن را درگیر کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور، عمره دانشجویی تنها یک سفر زیارتی نیست، بلکه تجربه‌ای تربیتی و فکری برای شکل‌گیری نگاه نسل جوان به جهان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح توزیع شیر مدارس از ١٣ آبان اجرا می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا تاریخ پرتاب فضاپیمای کرو دراگون به همراه فضانورد روسی به ایستگاه فضایی بین‌المللی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه پزشکی، عادت روزانه‌ای را در بین برخی افراد آشکار کرده است که خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است