علمی فناوری 10:12 - 14 مرداد 1401

هیدروژلی برای درمان و دارورسانی به زخم های عمیق چشمی تولید شد

به گزارش خبرنگار مهر، جراحت های عمیق، به ویژه پارگی های عمیق چشم را در معرض عفونت و از بین رفتن بینایی قرار می دهد. کنترل این جراحت ها به ویژه در محیط هایی با منابع پزشکی اندک یا وضعیت اورژانسی چالش برانگیز است و ترمیم زخم معمولاً نیازمند جراحی با مهارت بالا و استفاده از قطره چشمی به طور مرتب با تکرار بالا پس از جراحی است.

برای برطرف کردن این چالش ها، گروهی از محققان با همکاری نسیم عنابی، شیما قلی زاده، امیررضا نادری و رضا دانا یک هیدروژل درزگیر ابداع کرده اند که می توان از آن به عنوان یک سیستم ترمیم سریع جدید تثبیت وضعیت کره چشم برای آسیب‌های ناشی از پارگی استفاده کرد.

به طور همزمان یک داروی آنتی بیوتیک به نام موکسی فلوکساسین (MFX) با استفاده از سیستم هیدروژل نانو ذره(NP)به طور مداوم در محل جراحت به کار می رود.

در این روش MXF NPها با استفاده از روش پراکندگی نورپویا(DLS)ترکیب شدند تا به این ترتیب قطر ذرات(PD) و شاخص پراکندگی (PDI) و همچنین کارآمدی کپسوله سازی(EE) را مشخص کنند. ماده درزگیر از متاکریلویل ژلاتین (GelMA) و گلیسیدیل متاکریلات-هیالورونیک اسید (HAGM) تشکیل شده و با محیط زیست سازگار است.

در آخر نانوذرات MFX و MFX NPهای آزاد در هیدروژل بارگذاری شدند.

این هیدروژل درزگیر می تواند به طور موفقیت آمیز NPهای حاوی آنتی بیوتیک را در خود جای دهد و به این ترتیب سطح تاثیرگذاری انتشار دارو را تا 5 روز افزایش دهد. علاوه بر این، ماده مذکور چسبندگی بالایی دارد و می تواند در برابر فشار بالا مقاومت کند.


11645542
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت در نامه‌ای به معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بر ضرورت تداوم کامل خدمات درمانی بیمارستان‌ها تا پایان اسفندماه تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی، با تأکید بر اهمیت انتخاب صحیح وعده‌های سحر و افطار در ماه رمضان، گفت: روزه‌داران با مصرف سحری کامل و پرانرژی و افطار سبک و متعادل، از ضعف، بی‌حالی و سوءهاضمه در طول روز جلوگیری کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: تا به امروز ۶۰ درصد از معلمان مدارس با ساختار مجتمعی و شعبه‌ای تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: ما باید نسبت به فرزندان کشور احساس مسئولیت کنیم و جلوتر از زمانه حرکت کنیم، این موضوع لایق پژوهشی عمیق است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: سالانه بیش از ۵ هزار کتابخانه کلاسی راه‌اندازی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه بین‌المللی در مقیاس بزرگ، عوارض جدی سلامتی ناشی از عدم فعالیت بدنی منظم را آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آداب ماه رمضان برای بیماران مختلف شرایط خاص خود را دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت کد رشته‌محل‌های دارای شرایط خاص دوره‌های کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای و مهندسی فناوری و دوره‌های کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است