علمی فناوری 10:12 - 14 مرداد 1401

هیدروژلی برای درمان و دارورسانی به زخم های عمیق چشمی تولید شد

به گزارش خبرنگار مهر، جراحت های عمیق، به ویژه پارگی های عمیق چشم را در معرض عفونت و از بین رفتن بینایی قرار می دهد. کنترل این جراحت ها به ویژه در محیط هایی با منابع پزشکی اندک یا وضعیت اورژانسی چالش برانگیز است و ترمیم زخم معمولاً نیازمند جراحی با مهارت بالا و استفاده از قطره چشمی به طور مرتب با تکرار بالا پس از جراحی است.

برای برطرف کردن این چالش ها، گروهی از محققان با همکاری نسیم عنابی، شیما قلی زاده، امیررضا نادری و رضا دانا یک هیدروژل درزگیر ابداع کرده اند که می توان از آن به عنوان یک سیستم ترمیم سریع جدید تثبیت وضعیت کره چشم برای آسیب‌های ناشی از پارگی استفاده کرد.

به طور همزمان یک داروی آنتی بیوتیک به نام موکسی فلوکساسین (MFX) با استفاده از سیستم هیدروژل نانو ذره(NP)به طور مداوم در محل جراحت به کار می رود.

در این روش MXF NPها با استفاده از روش پراکندگی نورپویا(DLS)ترکیب شدند تا به این ترتیب قطر ذرات(PD) و شاخص پراکندگی (PDI) و همچنین کارآمدی کپسوله سازی(EE) را مشخص کنند. ماده درزگیر از متاکریلویل ژلاتین (GelMA) و گلیسیدیل متاکریلات-هیالورونیک اسید (HAGM) تشکیل شده و با محیط زیست سازگار است.

در آخر نانوذرات MFX و MFX NPهای آزاد در هیدروژل بارگذاری شدند.

این هیدروژل درزگیر می تواند به طور موفقیت آمیز NPهای حاوی آنتی بیوتیک را در خود جای دهد و به این ترتیب سطح تاثیرگذاری انتشار دارو را تا 5 روز افزایش دهد. علاوه بر این، ماده مذکور چسبندگی بالایی دارد و می تواند در برابر فشار بالا مقاومت کند.


11645542
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان با میزبانی ده‌ها شرکت دانش‌بنیان و توسعه زیرساخت‌هایی همچون پردیس اقتصاد دیجیتال و اراضی ۶۰ هکتاری فناوری، به یکی از بازیگران کلیدی زیست‌بوم نوآوری کشور تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با پایان مراحل برگزاری و اعلام نتایج چهل و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار فوق‌تخصصی پزشکی، جزئیات ظرفیت رشته‌محل‌ها مشخص شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با طراحی و ساخت دام‌تراک ۱۵۰ تنی با رانش الکتریکی و سامانه کنترل و مانیتورینگ کاملاً بومی، گلوگاه اصلی حمل مواد معدنی را هدف گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طراح طرح ملی کام با تشریح سازوکار هوشمند این برنامه گفت: با مشارکت ۳۵ میلیون نفر سالانه ۱۲۶ همت منابع برای سرمایه‌گذاری تجهیز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استحمام می‌تواند سبب ایجاد آرامش روح و روان شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرایط روزه‌داری برای بیماران کلیوی می‌تواند متفاوت با دیگران باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زوجین یک بازه زمانی طلایی برای فرزندآوری دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در پی ابلاغ بخشنامه‌های جدید آموزشی، تعدادی از دانشگاه‌های کشور اعلام کردند که کلاس‌های درس خود را تا پایان اسفند به‌صورت مجازی برگزار خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: اعتراضاتی که در هفته‌های اخیر در دانشگاه‌ها شکل گرفت، واکنشی طبیعی به رخداد‌های دی‌ماه و نیز برخی سیاست‌های نادرستی بود که بر ادامه آنها اصرار شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۳ دانشجوی دانشگاه تهران در پی جسارت به نماد ملی ایرانیان موقتاً از تحصیل محروم شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است