علمی فناوری 13:55 - 27 اردیبهشت 1400
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فعالیت ۱۰۹ شتابدهنده دانش‌بنیان در کشور گفت: صندوق نوآوی با استفاده از دو ابزار تسهیلات و طرح هم‌سرمایه‌گذاری از آنها حمایت می‌کند.

دو ابزار مالی صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شتابدهنده‌ها

به گزارش ایسنا سیاوش ملکی فر امروز در مراسم رونمایی از سلسله رویدادهای پیوند؛ معرفی استارت‌آپ‌های حوزه زیستی و مسکن که به صورت مجازی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، تعداد شتابدهنده‌های دانش‌بنیان را ۱۰۹ مورد عنوان کرد و افزود: این شتابدهنده‌ها در حوزه‌های مختلف در استان‌های کشور راه‌اندازی شده‌اند و وظیفه آنها عبور دادن شرکت‌های دانش‌بنیان از دره مرگ است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما برنامه‌ریزی‌های متنوعی را برای شتابدهنده‌ها داریم، اظهار کرد: ما در این حمایت‌ها سعی داریم بدون مداخله بخش دولتی آنها را تقویت کنیم.



ملکی فر اضافه کرد: شتابدهنده‌ها زمینه را برای جذب تیم‌های فناوری که دارای ایده‌های نوآوری هستند، فراهم می‌کنند و تیم‌های فناور در این مراکز پس از طی کردن مراحل مختلف به سرمایه‌گذاران معرفی می‌شوند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برگزاری رویداد پیوند، افزود: در این رویداد تلاش این است که بخش خصوصی ارتباط خوبی با بخش‌های فناوری داشته باشند. یعنی به واسطه این رویداد هسته‌های فناور حضور می‌یابند و با معرفی خود به شتابدهنده‌ها، مورد حمایت قرار می‌گیرند. از این رو سلسله رویدادهای پیوند به صورت مرتب در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه از ۱۰۹ شتابدهنده با دو ابزار مالی اعطای تسهیلات و طرح هم‌سرمایه‌گذاری حمایت می‌شود، گفت: اعطای تسهیلات تا سقف ۴ میلیارد تومان به صورت هم‌سرمایه‌گذاری از جمله این تسهیلات است. از سوی دیگر شتابدهنده‌ها می‌توانند تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان از تسهیلات قرض‌الحسنه صندوق نوآوری و شکوفایی بهره ببرند.

انتهای پیام


11070254
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قوانین موجود در حوزه خدمت پزشکان عمومی نیازمند اصلاح هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با بیان اینکه، محوریت نظام سلامت با پزشکان عمومی و اجرای پزشکی خانواده است، گفت: مسیر مراجعه به پزشک باید اصلاح شود و اقتصاد سلامت بهبود یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به حضور بیش از ۱۰۷هزار پزشک عمومی در کشور و با تاکید بر اینکه کمبود پزشک نداریم، گفت: سیاست‌های پذیرش دانشجوی پزشکی باید به قبل از سال ۱۴۰۰ بازگردد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، گفت: «مقاومت در برابر اجرای قانون افزایش ظرفیت، آمار‌های خلاف واقع و بهانه کمبود زیرساخت، منافع گروهی خاص را حفظ کرده و بحران کمبود پزشک و صف‌های طولانی درمان را رقم زده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام آزمون ملی دندانپزشکی، آزمون ارزشیابی دانش‌آموختگان فیزیوتراپی، داروسازی و آزمون ارزیابی علمی متقاضیان انتقال از خارج در رشته‌های علوم پزشکی تا صبح یکشنبه ۲۱ دی تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های علم و صنعت ایران و علم و فرهنگ در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای از تعویق زمان برگزاری امتحانات نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو از اجرای یک اقدام داوطلبانه و پیشگیرانه در خصوص برخی سری ساخت‌های شیرخشک وارداتی و همزمان از تسهیل فرآیند دریافت شیرخشک رژیمی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت جوانی جمعیت را نخستین اولویت نظام سلامت خواند و گفت: اکنون حدود ۱۲ درصد از جمعیت کشور سالمند هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۷ هزار دانش‌آموز با نیاز‌های ویژه در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در اطلاعیه وزارت علوم تاکید شده است که امتحانات دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است