علمی فناوری 13:55 - 27 اردیبهشت 1400
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فعالیت ۱۰۹ شتابدهنده دانش‌بنیان در کشور گفت: صندوق نوآوی با استفاده از دو ابزار تسهیلات و طرح هم‌سرمایه‌گذاری از آنها حمایت می‌کند.

دو ابزار مالی صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شتابدهنده‌ها

به گزارش ایسنا سیاوش ملکی فر امروز در مراسم رونمایی از سلسله رویدادهای پیوند؛ معرفی استارت‌آپ‌های حوزه زیستی و مسکن که به صورت مجازی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، تعداد شتابدهنده‌های دانش‌بنیان را ۱۰۹ مورد عنوان کرد و افزود: این شتابدهنده‌ها در حوزه‌های مختلف در استان‌های کشور راه‌اندازی شده‌اند و وظیفه آنها عبور دادن شرکت‌های دانش‌بنیان از دره مرگ است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما برنامه‌ریزی‌های متنوعی را برای شتابدهنده‌ها داریم، اظهار کرد: ما در این حمایت‌ها سعی داریم بدون مداخله بخش دولتی آنها را تقویت کنیم.



ملکی فر اضافه کرد: شتابدهنده‌ها زمینه را برای جذب تیم‌های فناوری که دارای ایده‌های نوآوری هستند، فراهم می‌کنند و تیم‌های فناور در این مراکز پس از طی کردن مراحل مختلف به سرمایه‌گذاران معرفی می‌شوند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برگزاری رویداد پیوند، افزود: در این رویداد تلاش این است که بخش خصوصی ارتباط خوبی با بخش‌های فناوری داشته باشند. یعنی به واسطه این رویداد هسته‌های فناور حضور می‌یابند و با معرفی خود به شتابدهنده‌ها، مورد حمایت قرار می‌گیرند. از این رو سلسله رویدادهای پیوند به صورت مرتب در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه از ۱۰۹ شتابدهنده با دو ابزار مالی اعطای تسهیلات و طرح هم‌سرمایه‌گذاری حمایت می‌شود، گفت: اعطای تسهیلات تا سقف ۴ میلیارد تومان به صورت هم‌سرمایه‌گذاری از جمله این تسهیلات است. از سوی دیگر شتابدهنده‌ها می‌توانند تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان از تسهیلات قرض‌الحسنه صندوق نوآوری و شکوفایی بهره ببرند.

انتهای پیام


11070254
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: خدمات مجازی و ظرفیت‌های جانبی شاد باید در اولویت به مدارس روستایی و مناطق کم‌برخوردار اختصاص پیدا کند و در این زمینه می‌توان مشوق‌های مالی نیز در نظر گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جامع نشان داده است که رژیم‌های غذایی گیاهی و وگانِ به خوبی برنامه‌ریزی شده برای کودکان، هنگامی که با مواد مغذی مناسب تکمیل شوند، از رشد سالم پشتیبانی می‌کنند و مزایای سلامتی قابل توجهی را ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وب‌سایت فناوری ITHome اعلام کرده است که شرکت چینی شیائومی در حال توسعه یک دستیار هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی برای رقابت با ChatGPT است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و درمان پزشکی با انتشار آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی حاد اعلام کرد: استان‌های گلستان، قزوین، هرمزگان، زاهدان، اصفهان، اهواز، تهران، کرمانشاه و همدان، درصد آنفلوانزای بالاتری را در مقایسه با متوسط کش...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای تازه نشان داده است که درمان بحث‌برانگیز آهن وریدی برای کم‌خونی امیدی تازه برای بیماران ایجاد کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مریخ، با وجود اندازه نسبتاً کوچکش، نقش محوری و شگفت‌انگیزی در کنترل چرخه‌های اقلیمی بلندمدت زمین و تأثیرگذاری بر تغییرات فصول آن ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را نیازمند تقویت سازوکارهای اجرایی دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ZTE در حال آماده شدن برای عرضه تبلت جدید خود است که انتظار می‌رود به دلیل مشخصات و قیمت رقابتی، فروش بسیار خوبی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: حدود ۱۸۰۰ نفر نیرو برای کاردرمانی و گفتاردرمانی در مدارس استثنایی کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، عامل پنهانی را که به طور قابل توجهی بر سلامت قلب تأثیر می‌گذارد و خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهد، روشن کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است