علمی فناوری 16:27 - 11 آذر 1400
پیاده‌روی فضانوردان ناسا که به دلیل خطرات ناشی از زباله‌های فضایی روسیه به تعویق افتاده بود، آغاز شد.

پیاده‌روی فضایی ناسا آغاز شد

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، این پیاده‌روی فضایی قرار بود در روز سه‌شنبه ۳۰ نوامبر ( ۹ آذر) انجام شود اما به دلیل خطرات احتمالی ناشی از زباله‌های فضایی به تعویق افتاد. فضانوردان ناسا قرار بود سیستم آنتن معیوب ۲۱ ساله ایستگاه فضایی را با آنتنی جدید جایگزین کنند اما با اخطار نزدیک شدن زباله‌های فضایی روبه‌رو شدند.

این پیاده‌روی فضایی به روز پنجشنبه دوم دسامبر (۱۱ آذر) موکول شد و امروز در ساعت ۷:۱۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی ( ۱۵:۴۰ تهران) توسط "توماس مارشبرن" (Thomas Marshburn) و "کایلا بارون" (Kayla Barron) آغاز شد. این پیاده‌روی فضایی حدود شش ساعت و نیم به طول خواهد انجامید.  

پیاده‌روی فضایی ناسا آغاز شد

 در جریان آزمایش ضدماهواره‌ای روسیه در روز ۱۵ نوامبر، ماهواره دو تنی Cosmos ۱۴۰۸ منفجر شد و هزاران قطعه زباله فضایی در مدار رها شد و این موضوع علت به تعویق افتادن پیاده‌روی فضانوردان ناسا بود.

"مارشبرن" و "بارون" به تازگی سوار بر کسپول کرو دراگون طی ماموریت کرو-۳ به ایستگاه فضایی رسیده‌اند. این اولین پیاده‌روی فضایی "بارون" است. "مارشبرن" اما یک فضانورد کهنه‌کار است که چندین پیاده‌روی فضایی را تا کنون پشت سر گذاشته است.  این دو برای جایگزین کردن یک سیستم آنتن قدیمی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به تازگی ارسال سیگنال از سوی این آنتن ۲۱ ساله به زمین متوقف شده بود و اگرچه براساس بیانیه‌ی ناسا توقف کار این آنتن تاثیر چندانی بر عملکرد ایستگاه فضایی نداشته است اما برای اطمینان از برقراری کامل ارتباط با ایستگاه فضایی فضانوردان ناسا این آنتن را خواهند کرد.

این پیاده‌روی فضایی را می‌توانید از وب‌سایت ناسا دنبال کنید.

انتهای پیام


11347366
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سارینا سبحانی که به‌صورت اتفاقی برای سفر عمره نام‌نویسی کرده بود، امروز از تجربه‌ای سخن می‌گوید که آن را آرامش‌بخش و متفاوت از تمام روزمرگی‌های خود می‌داند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ‌رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش از تدوین و ارائه بسته‌ای سیاستی برای مقابله با آلودگی هوا به نهاد‌های دولتی و قانون‌گذاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۳۹ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی مخصوص دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه احداث و تحویل داده شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت امید مادر از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است