علمی فناوری 20:32 - 14 شهریور 1403
در دومین روز سفر وزیر ارتباطات به قزاقستان پیشنهاد پروژه‌ای مشترک در خصوص نقش فناوری‌ها در مقابله با بلایای طبیعی مطرح شد.

پروژه مشترک میان ایران و اسکاپ برای مقابله با بلایای طبیعی

سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دومین و روز پایانی اجلاس اسکاپ در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در جلسه پذیرش بیانیه وزرای اسکاپ و همینطور در جلسه پذیرش گزارش کنفرانس وزرای اسکاپ حضور یافت و سخنرانی کرد.

هاشمی سپس دیدار جداگانه‌ای با ژاصلان مادییف، وزیر توسعه دیجیتال، نوآوری و صنعت هواوفضای قزاقستان داشت که در این دیدار دو طرف نسبت به همکاری در حوزه‌های فناوری اطلاعات، زیرساخت، دولت الکترونیک و همکاری‌های پژوهشی ابراز تمایل کردند که قرار شد نقاط تماسی برای همکاری نزدیک‌تر از سوی طرفین مشخص شود.

همچنین ابراز امیدواری شد تا در رابطه با تفاهمنامه‌ای که طرف قزاق پیشنهاد داده، بعد از نهایی شدن مفاد آن در نخستین جلسه میان وزرای دو کشور ایران و قزاقستان امضا شود.

وزیر ارتباطات سپس ملاقاتی با سیلیسیا، معاون دبیرکل سازمان ملل و دبیر اجرایی اسکاپ داشت که در آن با اشاره به همکاری‌های گذشته ایران و اسکاپ همچون دفتر منطقه‌ای اسکاپ در ایران مربوط به مقابله با بلایای طبیعی، ابراز امیدواری شد که در مورد نقش فناوری‌ها در مقابله با بلایای طبیعی پروژه مشترکی میان ایران و اسکاپ تعریف شود.

در ادامه، وزیر ارتباطات از «آستانه هاب» که مجموعه‌ای از پارک علم و فناوری و شتاب‌دهنده است، بازدید به عمل آورد که در این بازدید، ضمن اظهار امیدواری نسبت به استقرار شرکت‌های ایرانی در آستانه هاب، از هیات قزاقستانی دعوت شد تا بازدیدی از پارک فاوا داشته باشند.


12089641
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌ها در پروژه بررسی اعتراضات نقش قضاوت‌کننده ندارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با بومی‌سازی کامل دانش فنی و فرمولاسیون سیمان‌های دندانی گلس‌آینومر، موفق شد نیاز کشور به واردات این محصول راهبردی را برطرف کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تداوم نگرانی‌ها درباره تأمین دارو و شیر خشک در سال ۱۴۰۵ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با تأکید بر لزوم توسعه عدالت دسترسی در بستر‌های ارتباطی از تدوین برنامه‌ای عملیاتی و زمان‌بندی‌شده برای اجرای مصوبات خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هندی لاوا از گوشی جدید خود رونمایی کرده است که انتظار می‌رود به دلیل قیمت و مشخصات رقابتی، فروش قابل توجهی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک حفره تاجی جدید روی سطح خورشید شکل گرفته و ممکن است زمین را تحت تأثیر قرار دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک بررسی علمی جدید، فواید بالقوه پکان را در بهبود سلامت قلب و کیفیت کلی رژیم غذایی آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی جهاد دانشگاهی پژوهشگاه رویان از برگزاری مرحله حضوری و نهایی جشنواره علمی دانش‌آموزی رویانا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کلاهبرداری‌های عاطفی به صورت آنلاین در حال افزایش است و کلاهبرداران از احساسات قربانیان سوءاستفاده می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اخترشناسان برای اولین بار تبدیل یک ستاره غول‌پیکر به سیاه‌چاله را ردیابی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است