علمی فناوری 20:32 - 14 شهریور 1403
در دومین روز سفر وزیر ارتباطات به قزاقستان پیشنهاد پروژه‌ای مشترک در خصوص نقش فناوری‌ها در مقابله با بلایای طبیعی مطرح شد.

پروژه مشترک میان ایران و اسکاپ برای مقابله با بلایای طبیعی

سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دومین و روز پایانی اجلاس اسکاپ در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در جلسه پذیرش بیانیه وزرای اسکاپ و همینطور در جلسه پذیرش گزارش کنفرانس وزرای اسکاپ حضور یافت و سخنرانی کرد.

هاشمی سپس دیدار جداگانه‌ای با ژاصلان مادییف، وزیر توسعه دیجیتال، نوآوری و صنعت هواوفضای قزاقستان داشت که در این دیدار دو طرف نسبت به همکاری در حوزه‌های فناوری اطلاعات، زیرساخت، دولت الکترونیک و همکاری‌های پژوهشی ابراز تمایل کردند که قرار شد نقاط تماسی برای همکاری نزدیک‌تر از سوی طرفین مشخص شود.

همچنین ابراز امیدواری شد تا در رابطه با تفاهمنامه‌ای که طرف قزاق پیشنهاد داده، بعد از نهایی شدن مفاد آن در نخستین جلسه میان وزرای دو کشور ایران و قزاقستان امضا شود.

وزیر ارتباطات سپس ملاقاتی با سیلیسیا، معاون دبیرکل سازمان ملل و دبیر اجرایی اسکاپ داشت که در آن با اشاره به همکاری‌های گذشته ایران و اسکاپ همچون دفتر منطقه‌ای اسکاپ در ایران مربوط به مقابله با بلایای طبیعی، ابراز امیدواری شد که در مورد نقش فناوری‌ها در مقابله با بلایای طبیعی پروژه مشترکی میان ایران و اسکاپ تعریف شود.

در ادامه، وزیر ارتباطات از «آستانه هاب» که مجموعه‌ای از پارک علم و فناوری و شتاب‌دهنده است، بازدید به عمل آورد که در این بازدید، ضمن اظهار امیدواری نسبت به استقرار شرکت‌های ایرانی در آستانه هاب، از هیات قزاقستانی دعوت شد تا بازدیدی از پارک فاوا داشته باشند.


12089641
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌ها باید مقوله افسردگی سالمندان را جدی بگیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر تشدید نظارت بر مراکز غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه تگزاس یک باتری الکتریکی توسعه داده‌اند که در دما‌های پایین تا -۵۰ درجه سانتیگراد به طور موثر کار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان سلامت، یک روال ساده حمام کردن را برجسته کرده‌اند که می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه اخیر نشان داده است که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاصی که «مواد شیمیایی ابدی» نامیده می‌شوند، روند پیری بیولوژیکی بدن را تسریع می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خشکی پوست می‌تواند ناشی از عوامل خارجی و داخلی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دانشمند روس می‌گوید که روسیه می‌تواند از ربات‌ها برای کاوش غار‌های ماه استفاده کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صبحانه، یکی از مهمترین وعده‌های غذایی برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر برنامه استاندارد و ایمنی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: حضور فعال ایران در کمیته‌های تخصصی جهانی، علاوه بر تسهیل تجارت و صادرات محصولات، نقش تعیین‌کننده‌ای در صیانت از منافع ملی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از دریافت ۴۴۲۶ اثر در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است