وبگردی 13:46 - 29 بهمن 1403
تونی گونزالس، نماینده جمهوری‌خواه تگزاس می‌گوید با اخراج مهاجران مجرم موافق است اما نباید به سراغ مهاجران قانونمند رفت.

لاتین‌تبارهای طرفدار ترامپ در دوراهی سختی گیر افتادند!

باشگاه خبرنگاران جوان - کانال تلگرامی امریکانا در پستی درباره چالش جدی جمهوری‌خواهان لاتین‌تبار در کنگره آمریکا با طرح‌های ترامپ درباره مهاجران نوشت:

جمهوری‌خواهان لاتین‌تبار در کنگره آمریکا این روزها با چالشی جدی روبرو هستند. از یک سو باید از سیاست‌های سختگیرانه دونالد ترامپ در قبال مهاجران حمایت کنند و از سوی دیگر نمی‌خواهند رای‌دهندگان لاتین‌تبار را از دست بدهند. تونی گونزالس، نماینده جمهوری‌خواه تگزاس که ریاست کنفرانس هسپانیک کنگره را بر عهده دارد، می‌گوید با اخراج مهاجران مجرم موافق است اما تاکید می‌کند نباید به سراغ مهاجران قانونمند و خانواده‌های آنها رفت.

این در حالی است که ترامپ وعده داده در صورت پیروزی در انتخابات، بزرگترین برنامه اخراج مهاجران در تاریخ آمریکا را اجرا خواهد کرد. ترامپ پیش از این نیز با لغو وضعیت حفاظت موقت، 600 هزار مهاجر ونزوئلایی را در معرض اخراج قرار داد.

در ایالت فلوریدا که شمار زیادی از مهاجران ونزوئلایی زندگی می‌کنند، ماریا الویرا سالازار، نماینده جمهوری‌خواه این ایالت، از وزارت امنیت داخلی خواسته از مهاجران قانونمند محافظت کند. با این حال، او هم مانند دیگر همکارانش از مخالفت آشکار با سیاست‌های مهاجرتی ترامپ خودداری کرده است.

این موضع‌گیری‌های محتاطانه تنها نمایشی است و نمی‌تواند مانع اجرای سیاست‌های سختگیرانه ترامپ شود. در این میان، جامعه لاتین‌تبار آمریکا نیز دچار دودستگی شده است. گروهی طرفدار برخورد قاطع با مهاجران غیرقانونی هستند و گروهی دیگر خواستار ایجاد مسیرهایی برای قانونی کردن اقامت مهاجران.


12156886
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بعد از برداشتن تیک آبی برخی از مقامات ایرانی در شبکه اجتماعی x و باز شدن پیچ فیک آن‌ها، احسان کرمی پیج جعلی علی لاریجانی را تشخیص نداد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در چهل‌وسومین دوره جشنواره فیلم فجر، تصویر خانواده بیش از همیشه با بحران، خیانت و فروپاشی گره خورده است؛ جایی که کمتر نشانی از همدلی و حل مسئله جمعی دیده می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» رضا پهلوی در اجلاس مونیخ سعی کرد جای خالی نتانیاهو را در اظهاراتِ ضدایرانی پُر کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» با پایان دوران رقابت‌های حرفه‌ای، رژیم غذایی قهرمانان المپیک هم دستخوش تغییر می‌شود؛ اما نه آن‌طور که تصور می‌کنید. تجربه مدال‌آوران طلای سابق نشان می‌دهد راز حفظ تناسب اندام در میانسالی، نه رژیم‌های سخت، بلکه تغذیه متعادل، پروتئین کافی و ث...
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بازدارندگی مؤثر، همیشه ترکیبی است زیرا که جنگ ترکیبی است. کشوری که فقط قدرت سخت داشته باشد، بازدارندگی ناقص دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» چرا بعضی‌ها در بحران‌ها می‌شکنند، اما بعضی دیگر خودشان، رابطه‌هایشان و کارشان را سرپا نگه می‌دارند، و حتی در همان شرایط بحرانی مشابه رشد می‌کنند؟ تفاوت این دو دسته در «مهارت تاب‌آوری» است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص زنان و زایمان گفت: مادرانی که به طور منظم ورزش می‌کنند، به طور معمول تجربه بهتری از زایمان دارند و روند بهبودی پس از زایمان برایشان سریع‌تر و آسان‌تر طی می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۷ هزار و ۱۲۳ روز پس از «نه» مردم به حکومت پهلوی، حالا آخرین بازمانده از این خاندان با فقط یک «نه» آن‌هم از سوی یک سناتور آمریکایی به سرزمین تحقیر تبعید شد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» زمانی که الگو‌های سنتی نتوانند خود را با زمانه وفق دهند، نوعی تهی‌شدگی ایجاد می‌شود. جایی که آیین‌های وارداتی، همچون کالا‌هایی خوش آب و رنگ وارد می‌شوند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» دستگاه ترور تشکیلات پهلوی بعد از وقایع ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه در ایران، تفنگ خود را به سمت کانادا گرفته است و هدف آن خاموش کردن مخالفت‌های درون‌جناحی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است