وبگردی 13:46 - 29 بهمن 1403
تونی گونزالس، نماینده جمهوری‌خواه تگزاس می‌گوید با اخراج مهاجران مجرم موافق است اما نباید به سراغ مهاجران قانونمند رفت.

لاتین‌تبارهای طرفدار ترامپ در دوراهی سختی گیر افتادند!

باشگاه خبرنگاران جوان - کانال تلگرامی امریکانا در پستی درباره چالش جدی جمهوری‌خواهان لاتین‌تبار در کنگره آمریکا با طرح‌های ترامپ درباره مهاجران نوشت:

جمهوری‌خواهان لاتین‌تبار در کنگره آمریکا این روزها با چالشی جدی روبرو هستند. از یک سو باید از سیاست‌های سختگیرانه دونالد ترامپ در قبال مهاجران حمایت کنند و از سوی دیگر نمی‌خواهند رای‌دهندگان لاتین‌تبار را از دست بدهند. تونی گونزالس، نماینده جمهوری‌خواه تگزاس که ریاست کنفرانس هسپانیک کنگره را بر عهده دارد، می‌گوید با اخراج مهاجران مجرم موافق است اما تاکید می‌کند نباید به سراغ مهاجران قانونمند و خانواده‌های آنها رفت.

این در حالی است که ترامپ وعده داده در صورت پیروزی در انتخابات، بزرگترین برنامه اخراج مهاجران در تاریخ آمریکا را اجرا خواهد کرد. ترامپ پیش از این نیز با لغو وضعیت حفاظت موقت، 600 هزار مهاجر ونزوئلایی را در معرض اخراج قرار داد.

در ایالت فلوریدا که شمار زیادی از مهاجران ونزوئلایی زندگی می‌کنند، ماریا الویرا سالازار، نماینده جمهوری‌خواه این ایالت، از وزارت امنیت داخلی خواسته از مهاجران قانونمند محافظت کند. با این حال، او هم مانند دیگر همکارانش از مخالفت آشکار با سیاست‌های مهاجرتی ترامپ خودداری کرده است.

این موضع‌گیری‌های محتاطانه تنها نمایشی است و نمی‌تواند مانع اجرای سیاست‌های سختگیرانه ترامپ شود. در این میان، جامعه لاتین‌تبار آمریکا نیز دچار دودستگی شده است. گروهی طرفدار برخورد قاطع با مهاجران غیرقانونی هستند و گروهی دیگر خواستار ایجاد مسیرهایی برای قانونی کردن اقامت مهاجران.


12156886
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» «سالم القحطانی» در برنامه «فسادستان»، به نقد «جشنواره کمدی ریاض» که در سال ۲۰۲۵ برگزار شد، پرداخت.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» قورباغه‌های برکه خال‌سیاه، قاتلان بی‌رحم زنبورهای قاتل آسیایی، حتی پس از نیش خوردن بی‌وقفه به شکار ادامه می‌دهند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشی جدید نشان می‌دهد چگونه استخراج منابع و انرژی، گسل‌های آرام و شفایافته را به منشأ زلزله‌های قدرتمند و پیش‌بینی‌نشده تبدیل می‌کند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اکنون که به انتهای سال میلادی نزدیک شده‌ایم، آثار مهم سینمای اروپا و آمریکا یکی پس از دیگری در معرض قضاوتمان قرار می‌گیرند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داد که دونالد ترامپ در جلسات کابینه چشمانش را برای مدت طولانی می‌بست و گاهی به نظر می‌رسید که رسماً چرت می‌زند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» از دیدن چهره در پریز برق گرفته تا کشف حیوانات در ابرها، ذهن ما عاشق قصه‌سازی است و ماه، بوم نقاشی بی‌نظیری برای این کار فراهم ساخته است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در دین اسلام به همان اندازه که به موضوع خانواده اهمیت داده شده، دور هم جمع شدن اعضای خانواده و آداب سفره و غذا خوردنشان هم موضوعیت دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بازدید معمولی معاون وزیر از خوابگاه، با دیدن یک عکس روی درِ یکی از اتاق‌ها تغییر کرد؛ آن‌جا اتاق نوعروسی بود که به جای خانه بخت، در دانشگاه ماندگار شد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شیخ فقیر نامه‌ای به خدا نوشت و در دیوار مسجد پنهان کرد؛ اما یک گردباد مأمور شد تا نامه را مستقیم به دامان شاه در شکارگاه برساند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» رفتار حکیمانه و حمایت شیخ هادی چنان بر قلب مرد یهودی اثر گذاشت که او نه‌تنها از مرگ نجات یافت، بلکه اسلام آورد و از خیرین بزرگ تهران شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است