امام صادق علیه السلام :چندان به خداوند امیدوار باش که [این امید]تو را به نافرمانیِ اونکشانَد،و چندان از او بیم دار که [این بیم] تو را ازرحمت او نومید نسازد.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، با اضافه کردن روغن کنجد و سرکه بالزامیک طعم بهتری به سبزیجات بخارپز دهید. خیلی از افراد سبزیجات بخارپز را دوست ندارند اما با اضافه کردن این مواد خوشمزه تر می شود.
تفت دادن سبزیجات طعم بهتر و خوشمزه تری به آن ها می دهد.
برای خوش طعم کردن سبزیجات از ادویه هایی مانند فلفل سیاه ، پودر سیر و نمک استفاده کنید.
اضافه کردن کره، آویشن و نمک به ذرت، نخود فرنگی و لوبیا سبز طعم بهتری می دهد. این سبزی ها را بعد از پختن از ظرف خارج کنید تا پوست روی آن جدا نشود و از شکل نیفتد.
سبزیجاتی نظیر هویج، پیاز، گل کلم و گوجه فرنگی را به صورت خام بخورید چون خوشمزه تر است. بهتر است این سبزیجات را نشویید و آنها را خلال کنید، با آب لیمو طعم دار کنید و در کنار غذا قرار دهید. اگر خوردن هویج خام برای شما سخت است، آن را رنده کنید.
اضافه کردن روغن کنجد و روغن زیتون طعم بهتری به سبزیجات پخته می دهد.
اگر می خواهید سبزیجات را بپزید، به آن آب لیمو و سرکه اضافه نکنید زیرا باعث تلخ و بد بو شدن سبزیجات می شود. بعد از پختن آب لیمو و سرکه را اضافه کنید.
به سیب زمینی پخته نمک، گردوی آُسیاب شده، کره و پونه خشک اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
اگر سبزیجاتی چون ساقه کرفس، کنگر و کلم بروکلی را در ظرف مرغ و گوشت بپزید، طعم بهتری پیدا می کند. البته بهتر است این سبزیجات روی حرارت زیاد نباشد و بعد از پختن به آن سرکه بالزامیک اضافه کنید.
بیست ستون / 2018
6798292