امام صادق علیه السلام :چندان به خداوند امیدوار باش که [این امید]تو را به نافرمانیِ اونکشانَد،و چندان از او بیم دار که [این بیم] تو را ازرحمت او نومید نسازد.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، این غذا از غذاهای جنوب ایران است.
مواد لازم :
برنج : 3 لیوان
شوید : 200 گرم،پاک شده و خرد شده
ماهی شور متوسط : 1 عدد متوسط
کشمش : 1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی : 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
پیازداغ : 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس ماهی را تمیز کرده و تکهتکه کنید و در آبکش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آبکش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.
نکته :
میتوانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم کنید.
نون و آب / 2018
6788686